zoek
share

Grote Prijs van Dordt 2019

De Grote Prijs van Dordt, voorheen Band Boost, is een duw in de rug van ambitieuze artiesten. De Popcentrale als centrum van de lokale popscene biedt hierbij ondersteuning aan de artiesten door middel van aansluitende prijzenpakketten, samenwerkingen met belangrijke partijen in de stad en, misschien wel het belangrijkste, biedt een podium voor deze artiesten.

Bandcompetitie

Bij velen is de bandcompetitie Band Boost wel bekend. Dit jaar is de Band Boost op de schop gegaan en onderdeel geworden van de gloednieuwe wedstrijd Grote Prijs van Dordt.

Bekijk hier de selectie van de Grote Prijs van Dordt 2019, categorie Bands!


Halve finale Wildcard

De 4 voorrondes zijn momenteel achter de rug. Dat betekent dat we gaan toewerken naar de Halve Finale en de Finale. Maar niet voordat er nog één van de afgevallen deelnemers alsnog naar de Halve Finale gaat. 
Stem nu hieronder op jouw favoriet. De stembussen sluiten op donderdag 22 maart. 

 

DJ-competitie

Vanaf dit jaar is er naast de bestaande bandcompetitie een aparte competitie voor DJ’s/producers. 

Bekijk hier de selectie van de Grote Prijs van Dordt 2019, categorie DJ-producers


Beide voorrondes en de finale vinden plaats in de Popcentrale, gevestigd in de kelder van het Energiehuis te Dordrecht. 
De finale vindt plaats op zaterdag 23 maart 2019. 

 

Prijzenpakketten

De Grote Prijs van Dordt is een duw in de rug van ambitieuze artiesten. De Popcentrale als centrum van de lokale popscene biedt hierbij ondersteuning aan de artiesten d.m.v. aansluitende prijzenpakketten, samenwerkingen met belangrijke partijen in de stad en, misschien wel het belangrijkste, biedt een podium voor deze artiesten. De prijzenpakketten sluiten aan bij de behoeften die artiesten hebben en bevatten bijvoorbeeld te gekke optredens, promotiepakketten, fotoshoots en studiotijd. Het complete prijzenpakket wordt later bekendgemaakt.

Bekijk hier het prijzenpakket voor de Grote Prijs van Dordt, categorie Bands. 

Sponsors

De Grote Prijs van Dordt wordt mede mogelijk gemaakt door:
Popunie Music Support - Wantijpop - Bibelot Poppodium - Steftiaan Video Producties - DW Images (Danny van der Weck) - ProSound Media - 3voor12 Dordrecht - MIMI Creative Content B.V. - ToBe cultuurcentrum - Rotterdam Drum DepartmentKijk hier voor meer informatie over de sponsoren. 

 

Onze tips

We ontvangen graag je feedback over deze pagina of website, laat ons weten wat we kunnen verbeteren!