zoek
share

Oefenruimtes

De Popcentrale is dé plek om een oefenruimte te huren in omgeving Dordrecht, Drechtsteden en Rotterdam. Je kunt er terecht met elke soort band, hiphopgroep, combo of als solo-artiest/DJ en er is een parkeergarage naast de deur.

Wat kun je verwachten?

  • 9 professionele, schone en goed ingerichte repetitieruimtes, geschikt voor elke situatie
  • Kleine, normale en grote bandruimtes, een DJ ruimte en een drumcabine
  • Gratis koffie & WiFi
  • Incidenteel huren of op contractbasis
  • Online of telefonisch reserveren

Online reserveren

Je kunt online zelf je ruimte boeken. Hiervoor moet een account aanmaken. Zodra je die hebt aangemaakt kun je hier altijd mee inloggen en reserveren.

Boek hier online je oefenruimteTelefonisch reserveren

Natuurlijk kun je ook old-skool per telefoon reserveren.
We zijn meestal bereikbaar van maandag t/m donderdag tussen 10.00 en 22.00. Vrijdag en zaterdag tussen 19:00 en 22.00 en zondag tussen 15:00 en 22.00. Op feestdagen zijn we gesloten.

Telefoonnummer: 088 - 888 5350


Annuleren? Doe het tijdig!

Afzeggen voor incidentele huur moet minimaal 24 uur van tevoren gebeuren, anders ben je de Popcentrale het volledige tarief verschuldigd.

Yeah, je hebt een oefenruimte gereserveerd!

Maar dan? 

Dan moet je even naar de bar van de Popcentrale toe lopen en melden dat je een oefenruimte gereserveerd hebt. Je krijgt dan de sleutel van de gereserveerde oefenruimte en een koffer met daarin microfoons, XLR-kabels en drumbenodigdheden zoals viltjes en een clutch.

De Popcentrale is gevestigd in de kelder van het Energiehuis. Zie Route & Parkeren voor de routebeschrijving, parkeergelegenheden en bereikbaarheid.  


Overdag repeteren

Overdag is er geen oefenruimtebeheer aanwezig. Daarom moet je bij een reservering overdag even naar het kantoor toe lopen om de koffer en de sleutel op te halen. Het kantoor bereik je door bij de trap af direct naar rechts te gaan (zie plattegrond hieronder).
Let op: overdag is alleen pinbetaling mogelijk. 


Plattegrond oefenruimtes en Popcentrale Talent Stage

 

Onze tips

We ontvangen graag je feedback over deze pagina of website, laat ons weten wat we kunnen verbeteren!