zoek
share

Sponsors

Band Boost 2018 wordt mede mogelijk gemaakt door:

Popunie Music Support
De Popunie is een stichting die sinds 1985 actief is in de popsector. Voorheen gericht op de provincie Zuid-Holland, vanaf 2013 met de focus op Rotterdam. De Popunie organiseert projecten voor en verleent diensten aan popmuzikanten, popfestivals, podia, de gemeente en andere geïnteresseerden of belanghebbenden. Inmiddels vertegenwoordigt de Popunie ruim 2.500 bands/acts. De bands beoefenen een veelheid aan muziekstijlen: van metal tot reggae en van rock tot dance. Elke band/act die een demo, foto en een bio heeft kan zich daarmee kosteloos bij de Popunie inschrijven.

Wantijpop
Wantijpop is een intiem, gratis tuinfeest voor vrienden en families. Op Wantijpop is er voor ieder wat wils, van jong tot oud. De allerkleinsten kunnen terecht in de Kindertuin van Koning Eik, waar je je kunt laten schminken of kunt genieten van de poppenkast. Terwijl de jongeren en de volwassenen zich prima kunnen vermaken bij het Rabobank Podium, het Popcentrale Podium, de Pop-up Market oe. Ook aan lekkernijen ontbreekt er niets. Wantijpop werkt samen met regionale partijen om de bezoekers te voorzien van allerlei lekkers. 

Poppodium Bibelot
Bibelot is een middelgroot poppodium, gevestigd in het Energiehuis in Dordrecht. Met een brede programmering voor popconcerten, festivals en dansfeesten is er voor iedereen wel wat te beleven. Kijk in de agenda wanneer er iets voor jou op het programma staat.

DWimages
Wie kent Danny van der Weck nou niet? Door zijn passie voor muziek en fotografie is hij dé fotograaf die altijd te vinden is op Dordtse festivals of in het Energiehuis. Voor Danny is er niets mooier dan een gave plaat van een muzikant die uit zijn dak gaat of de in trance zijnde gitarist die een gierende gitaarsolo weg geeft.  

 

Noordpark Festival
Het bruisende en gezellige muziek- en cultuurfestival in het prachtig gelegen Noordpark is er in 2017 alweer voor de negende keer! 

 

ProSound Media Studio
De sfeer van de studio is door het vele houtwerk en de indirecte fullcolour ledverlichting fantastisch, evenals de akoestiek. De studiomogelijkheden zijn behoorlijk uitgebreid - alles volledig digitaal. Het aantal sporen voor opname is oneindig. Ook is er een zeer ruime keuze uit synthesizers, modules, samplers, effecten en allerlei gitaarstuff.

Steftiaan Video Producties
Concert, festival, feest of optreden? Steftiaan maakt er een mooie video opname van die via ons Youtube kanaal wereldwijd te bezichtigen is. Er wodt gewerkt met meerdere camera's en de aanwezige Zoom H6 zorgt voor een professioneel geluid. Uiteraard zijn de video's voor eigen promotie te gebruiken. De gepubliceerde video's van Steftiaan worden inmiddels wereldwijd bekeken en gewaardeerd.


3voor12 Dordrecht

Het online muziekplatform 3voor12 Dordrecht heeft in 2018 zijn herintrede gemaakt. Dit platform leeft voor muziek. Uiteraard voor alle soorten muziek maar vooral voor de muziek uit onze eigen Dordtse regio. Doel van 3voor12 Rotterdam is dan ook om de lokale talenten te tonen voordat ze landelijk doorbreken of zelfs daarvoor nog; voordat ze een hit zijn op social media of een platendeal hebben gescoord. 


Heb jij een pen of een camera, en ben jij altijd aanwezig bij de coolste feestjes en optredens van Dordrecht? Meld je dan aan om bij 3voor12 Dordrecht te komen schrijven via 3voor12dordrecht@gmail.com

Rotterdam Drum Department

Rotterdam Drum Department is dé drumspeciaalzaak van Rotterdam en ver daarbuiten.
Het doel is iedere drummer te helpen, jong en oud, beginner, gevorderd of professional, ongeacht stijl en smaak.
Rotterdam Drum Department is altijd gevuld met een zorgvuldig en uitgebreid assortiment aan instrumenten om elke drummer te inspireren en uit te dagen! Daar ga ik behoorlijk ver in. Bij RDD zijn merken te vinden die u niet snel ergens anders tegenkomt. Natuurlijk zijn ook de gevestigde namen goed vertegenwoordigd.

MIMI Creative Content B.V.

Het werk van Mignon Nusteling vertoont het liefst een kijkje in de andere wereld. Die surreële, maar ietwat duistere dimensie hier vlakbij. Er heerst daar een ander schoonheidsideaal dan hier, en deze combineren met zacht licht, obsessief cognitief gedrag en een beetje glitter, is het liefste wat ik doe.

Liever iets minder abstracts? Mignon en haar compagnons beheersen meerdere disciplines en leveren volledige eindresultaten aan zonder dat het van hot naar her gestuurd dient te worden. Check hier een aantal van haar unieke foto´s!


Onze tips

We ontvangen graag je feedback over deze pagina of website, laat ons weten wat we kunnen verbeteren!