zoek
share

Tarieven

Professionele geluidsopnames hoeven niet duur te zijn. Kijk maar eens naar de volgende prijslijst:

€ 32,50,- excl. btw per uur voor een opnamedag van 10 uur, inclusief technicus
€ 35,00- excl. btw per uur, incl. technicus
€ 37,50,- per uur excl. btw voor opname op locatie, excl. kilometervergoeding

Snel even je nieuwe nummer opnemen, zonder veel gedoe: zitten en spelen? Dat kan! Direct in goede kwaliteit! Omdat de opname ruimtes al volledig zijn ingericht, en alle microfoons al aangesloten zijn, is de studio ook te boeken per uur, m.a.w. je hoeft niet alles aan te sluiten voordat er met opnemen kan worden begonnen: je kan direct aan de slag! (mits je eerst je eigen drumstel wilt neerzetten).

Zie de aanwezige apparatuur in de 'apparatuurlijst'.

Een liveopname vanuit elk mogelijke zaal van Energiehuis kan ook. Er is keuze uit 2 soorten liveopname: een multitrack (alle sporen los) die je op dvd mee naar huis kunt nemen, of een multitrack die je later in de studio zelf kunt afmixen.

De prijzen (voor een opname tot 90 min.) zijn:

€ 170,- excl. btw voor een multitrackopname en later in de studio uitmixen. Dit laatste kost echter extra uren (afhankelijk van de mixtijd) tegen het normale uurtarief. Uiteraard is dit geen verplichting, en kan je de losse tracks ook thuis afmixen.

€ 195,- excl. btw voor een 'on the fly' mix. Hierbij kan je je liveopname dezelfde avond nog op cd mee naar huis nemen.

€ 220,- excl. btw voor een 'on the fly' mix + multitrackopname. Hierbij kan je je liveopname dezelfde avond nog op cd mee naar huis nemen + de losse tracks.

Let op: Voor het meenemen van de losse (ongemixte) losse tracks, dient men zelf voor een opslagmedium te zorgen, bv.een externe harddisk met voldoende schijfcapaciteit. Alle opnames worden opgenomen op 48 kHz / 24 bit. Reken hiervoor ongeveer 8mb per minuut voor een mono-track. Dus gebruikt men 10 sporen, dan is dat 80 mb per minuut, en bij een optreden van een uur ong 4,8GB.

De meerprijs voor een langere opname dan 90 min is € 32,50 excl. 21% btw per uur.

Onze tips

We ontvangen graag je feedback over deze pagina of website, laat ons weten wat we kunnen verbeteren!