zoek
share

Vrijwilliger worden

Lijkt jou het leuk om aan de slag te gaan als vrijwilliger in de Talent Stage? Dat kan! De Popcentrale is opzoek naar enthousiste vrijwilligers achter bar maar ook naar licht- en geluidstechnici. Vrijwilligerswerk in de Popcentrale betekent werken in een inspirerende omgeving waarbij je veel ervaring kunt opdoen en nieuwe mensen leert kennen.

Enthousiast? Mail dan naar norma@popcentrale.nl Wij zullen vervolgens contact met je opnemen om een kennismakingsgesprek met je in te plannen. Tijdens dit gesprek krijg je uitleg wat vrijwilligerswerk precies inhoudt, ook zal er gekeken worden naar welke functie het beste bij je past. Wanneer je na het gesprek besluit om geen vrijwilliger te worden, dan worden de gegevens die je hebt ingevuld uiteraard verwijderd.

De Popcentrale is ook op zoek naar muziekliefhebbers die hun steentje willen bijdragen aan de programmering van de Talent Stage. Zo hebben we enthousiaste vrijwilligers die de jamsessies leiden, die een metalavond met lokaal talent organiseren, enzovoorts. Heb je een idee en wil je de mogelijkheden bespreken, mail dan naar onze programmacoördinator Nevyn van Nugteren: nevyn@popcentrale.nl.

Onze tips

We ontvangen graag je feedback over deze pagina of website, laat ons weten wat we kunnen verbeteren!