zoek
share

Nevyn stopt als beheerder

Maar blijft als programmeur

Nevyn van Nugteren stopt als beheerder, maar blijft als programmeur! Nevyn gaat studeren en heeft hierom besloten te stoppen met zijn beheerdersfunctie. Hij legt uit waarom:

Nevyn: “Ik ga met een ontzettend dubbel gevoel de zomerstop in. Aan de ene kant ben ik blij om weer te gaan studeren. Ik heb een leuke HBO-studie gevonden bij Inholland in Rotterdam, waar ik ontzettend veel zin in heb. Voor februari 2016 studeerde ik Engels aan de Universiteit Utrecht. Dat bleek niet mijn ding te zijn, en toen werd ik gevraagd bij de Popcentrale aan de slag te gaan als beheerder. Dat leek me tof, en dat bleek het ook te zijn! Wat een plezier en genot heb ik hier beleefd met mijn collega’s, de geweldige vrijwilligers en alle bezoekers en muzikanten van Dordrecht. Ik heb zoveel nieuwe mensen leren kennen en eindeloos veel geleerd. Nu blijf ik nog werkzaam bij de Popcentrale, maar dat zal meer achter de schermen zijn.
Ik blijf me inzetten om een amusant, prikkelend en creatief programma neer te zetten. Mijn doel is en blijft om muzikant en bezoeker op een positieve manier uit de dagen en op die manier mijn bijdrage te leveren aan de popscene van Dordrecht, samen met mijn fantastische collega’s en de rest van Dordrecht. Verder ben ik ook muzikant, en mijn muzikale kant blijft ook onlosmakelijk verbonden met de Popcentrale. Ik zal mijn vaste beheer-avonden missen, maar ik ben niet ver weg.”

Aanstaande zaterdag 8 juli draait Nevyn zijn laatste dienst als beheerder. Die avond vindt de langverwachte reünie van Came (Back) plaats in de Popcentrale. Kom gezellig langs om te genieten van deze fantastische liveband en om Nevyn voor de laatste keer achter de bar te zien!

We ontvangen graag je feedback over deze pagina of website, laat ons weten wat we kunnen verbeteren!