zoek
share

Jouw Band, Mijn Band seizoen 2

Meld je nu aan voor deze muzikale partnerruil!

Het tweede seizoen van de muzikale partnerruil Jouw Band, Mijn Band komt er weer aan. Meld je nu aan voor deze bijzondere dag op 19 mei, via dit formulier: https://goo.gl/WXsBc1

Wat is Jouw Band, Mijn Band? 
In de RTL4 hitserie Jouw Vrouw, Mijn Vrouw zie je de gekste combinaties ontstaan, zoals een hippie met een gangster, en een tokkie met een kakker. De combinaties bij Jouw Band, Mijn Band zijn net zo bijzonder! Op 19 mei vindt Jouw Band, Mijn Band plaats in de Popcentrale. Op dit evenement ga je vreemd met bandleden van andere bands! Aan het einde van de dag presenteer je het product van de oefensessie met je Jouw Band, Mijn Band-band!

Maar er is meer... 
Er zal een jury aanwezig zijn die de beste band uitkiest, deze formatie mag een set van 30 minuten spelen op het Popcentrale podium van Big Rivers Festival 2018 en wordt naar aanloop van Big Rivers gecoacht!

Vorig jaar won de nieuwe formatie Nicky en de Donnie$ met een geweldige combinatie van drumcomputerspecialist en gitarist Lars de Wit (Dead Company), Diepfrieskip-bassist Aaron Kippers en funkgitarist Stephan van Helden (OMG coverband Dordrecht). Zij maakten er op Big Rivers een bizar feestje van!

Zit jij in een band of ben je muzikant die opzoek is naar een leuk project? Meld je dan NU aan!

We ontvangen graag je feedback over deze pagina of website, laat ons weten wat we kunnen verbeteren!