zoek
share

Band Boost wordt Grote Prijs van Dordt

En ook DJ's/producers kunnen meedoen!

De Band Boost gaat op de schop! Deze bandcompetitie is de afgelopen jaren succesvol blijven groeien en dat maakt dat het tijd is voor een volgende stap: de Band Boost wordt uitgebreid en omgedoopt tot de Grote Prijs van Dordt.

De Popcentrale is al jaren op zoek naar talentvolle bands, zoals bijvoorbeeld de winnaar van de laatste editie The Great Hurricane Escape. Vanaf dit jaar wordt de zoektocht naar jonge DJ's en producers toegevoegd. 

Deze uitbreiding past bij de koers die de Popcentrale is gaan varen. Er is steeds meer ruimte voor jong DJ-, producer- en hiphoptalent en daar sluit de wedstrijd nu bij aan. 

Prijzenpakketten


De Grote Prijs van Dordt is een duw in de rug van ambitieuze artiesten. De Popcentrale als centrum van de lokale popscene biedt hierbij ondersteuning aan de artiesten d.m.v. aansluitende prijzenpakketten, samenwerkingen met belangrijke partijen in de stad en, misschien wel het belangrijkste, biedt een podium voor deze artiesten. De prijzenpakketten sluiten aan bij de behoeften die artiesten hebben en bevatten bijvoorbeeld te gekke optredens, promotiepakketten, fotoshoots en studiotijd. Het complete prijzenpakket wordt later bekendgemaakt.


Inschrijving

De inschrijving voor de Grote Prijs van Dordt is vanaf donderdag 21 juni geopend. 

We ontvangen graag je feedback over deze pagina of website, laat ons weten wat we kunnen verbeteren!