zoek

Popschool4Kids Band- & Instrumentles

8 t/m 12 jaar

Popschool 4 Kids is voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar die graag in een Popschoolband willen spelen en zangles of les op gitaar, basgitaar, drums, keyboard of saxofoon willen.

prijs € 630,00
niveau Basis
start 18 september 2018
duur 36 weken
 
wanneer Dinsdag : - :u (0 min.)
locatie Energiehuis, Dordrecht (Energiehuis)
Inschrijven Inschrijven
vraag
u vraag is verstuurd!
share

Popschool docententeam

Popschool 4 Kids is voor…
? iedereen die zangles wil
? of les op gitaar, basgitaar, drums, keyboard of saxofoon
? én graag in een Popschoolband wil spelen

Lijkt je dat wat? Meld je dan aan voor de Popschool! Je krijgt bij de Popschool 4 Kids elke week 45 minuten bandles en om de week 30 minuten les op je eigen instrument of zangles. De lessen worden gegeven in de goed ingerichte oefenruimtes van ToBe in het Energiehuis aan de Noordendijk 148 in Dordrecht.

Alle Popschoolbands treden halverwege het seizoen en aan het einde van het seizoen op tijdens Popschool Live! in de Talentstage. Je gaat ook de studio in voor een echte studio-opname (ProSound-studio in het Energiehuis). Sommige Popschoolbands krijgen ook de kans om zich te presenteren op Wantijpop en andere festivals om podiumervaring op te doen.

Na aanmelding nemen we contact met je op om je wensen, het niveau en de muziekvoorkeuren te bespreken en stellen we de bands samen. Het lukt niet altijd om een band samen te stellen. In dat geval plaatsen we je op de wachtlijst en zoeken we, als je wilt, naar een andere passende lesvorm tot er plaats is in een band.

De lessen in Dordrecht vinden plaats op dinsdag en woensdag in de middag en de avond. Het rooster wordt in augustus gemaakt. Bij de start van het seizoen ontvang je je rooster. Gedurende de eerste weken van het seizoen zijn er - in overleg - nog roosterwisselingen mogelijk.

Als je 12 jaar bent geworden kun je doorstromen naar de Popschool.

Onze tips

We ontvangen graag je feedback over deze pagina of website, laat ons weten wat we kunnen verbeteren!