zoek

Popschool Bandles

12 - 17 jaar

Speel je al een instrument of zing je al een tijdje? Of zit je al in een band en willen jullie een boost? Meld je dan aan bij de Popschool! Je krijgt elke week 60 minuten bandles.

prijs € 325,00
niveau Basis+, Gevorderd en Talent
start 19 september 2018
duur 36 weken
 
wanneer Woensdag : - :u (0 min.)
locatie Energiehuis, Dordrecht (Energiehuis)
Inschrijven Inschrijven
vraag
u vraag is verstuurd!
share

Popschool docententeam

Je krijgt elke week 60 minuten bandles van een professionele docent met veel ervaring.

Alle Popschoolbands treden halverwege het seizoen en aan het einde van het seizoen op tijdens Popschool Live! in de Talent Stage. Ook gaan de bands de studio in voor een echte studio-opname (studio Prosound in het Energiehuis). In samenwerking met de Popcentrale krijgen sommige Popschoolbands ook de kans om zich te presenteren en podiumervaring op te doen op verschillende festivals in Dordrecht, waaronder Wantijpop.

Na aanmelding wordt er contact opgenomen om de wensen, het niveau en de muziekvoorkeuren te bespreken en worden de bands samengesteld. Het lukt niet altijd om een band samen te stellen en dan plaatsen we je op de wachtlijst en zoeken we, indien gewenst, naar een andere passende lesvorm tot er plaats is in een band.

De lessen in Dordrecht worden gegeven in de goed ingerichte poplesruimtes van ToBe in het Energiehuis aan de Noordendijk 148.

De lessen in Dordrecht vinden plaats op dinsdag en woensdag in de middag en de avond. De lessen worden ingepland in overleg met de leerlingen en docenten.

Onze tips

We ontvangen graag je feedback over deze pagina of website, laat ons weten wat we kunnen verbeteren!