zoek

Popschool Band- & Instrumentles

12 t/m 20 jaar

Lijkt het je tof om in een band te spelen? Dat kan bij de Popschool! Je krijgt wekelijks 60 minuten bandles en om de week 20 minuten zangles of les op jouw instrument!

prijs € 630,00
niveau Basis+
start 18 september 2018
duur 36 weken
 
wanneer Dinsdag : - :u (0 min.)
locatie Energiehuis, Dordrecht (Energiehuis)
Inschrijven Inschrijven
vraag
u vraag is verstuurd!
share

Popschool docententeam

Je krijgt les van professionele docenten met veel ervaring, afkomstig uit verschillende hoeken en stijlen van de popmuziek. Van metal tot rock, blues, soul en funk, in het docententeam is alles vertegenwoordigd.

Na aanmelding wordt er contact opgenomen. Het lukt niet altijd om een band samen te stellen. We plaatsen je dan op de wachtlijst en zoeken, indien je dit wenst, naar een andere passende lesvorm tot er plaats is in een band.

Alle Popschoolbands treden twee keer per seizoen op tijdens Popschool Live! in de Talentstage. Ook gaan de bands de studio in voor een echte studio-opname (studio Prodound in het Energiehuis). In samenwerking met de Popcentrale krijgen sommige Popschoolbands ook de kans om zich te presenteren en podiumervaring op te doen op verschillende festivals in Dordrecht, waaronder Wantijpop en Big Rivers.

De lessen in Dordrecht worden gegeven in de goed ingerichte poplesruimtes van ToBe in het Energiehuis aan de Noordendijk 148.

De lessen in Dordrecht vinden plaats op dinsdag en woensdag in de middag en de avond.
Het rooster wordt in augustus gemaakt. Bij de start van het seizoen ontvang je je rooster. De eerste weken van het seizoen zijn er - in overleg - nog roosterwisselingen mogelijk.

Onze tips

We ontvangen graag je feedback over deze pagina of website, laat ons weten wat we kunnen verbeteren!