zoek

Kennismaking popinstrument - Gitaar en Basgitaar

7 t/m 12 jaar

Vind je popmuziek leuk en zou je het spelen op een (bas)gitaar willen uitproberen? Kom samen met andere kinderen (bas)gitaar spelen bij de cursus ‘Kennismaking popinstrument’!

prijs € 125,00
niveau Kennismakingsaanbod
start 13 februari 2019
duur weken
 
wanneer Woensdag 16:00 - 16:30u (30 min.)
locatie Energiehuis, Dordrecht (D Gitaar)
Inschrijven Inschrijven
vraag
u vraag is verstuurd!
share

Mark Stevens

Al spelenderwijs, op het door jou gekozen instrument, maak je kennis met popmuziek! Je krijgt 15 weken les op het instrument van je keuze én je leert samen popmuziek spelen. In klasjes van 3 of 4 leerlingen studeren we grooves of songs in! Deze nummers worden ook bij de andere klasjes ingestudeerd en wanneer het kan, spelen we ook een keer samen met kinderen die op andere instrumenten van een popband spelen. Tijdens de laatste les geef je een optreden voor je ouders/verzorgers, die dan van harte welkom zijn.

Heb je de smaak te pakken en is het instrument echt iets voor jou? Dan kan je je na de kennismaking inschrijven voor les op het instrument en/of je aanmelden voor de Popschool.

Je krijgt les van professionele docenten met veel ervaring, afkomstig uit verschillende hoeken en stijlen van de popmuziek. Van metal tot rock, blues, soul en funk, want in het docententeam is alles vertegenwoordigd.


De lessen in Dordrecht worden gegeven in de goed ingerichte poplesruimtes van ToBe in het Energiehuis aan de Noordendijk 148.

Onze tips

We ontvangen graag je feedback over deze pagina of website, laat ons weten wat we kunnen verbeteren!