zoek

Kennismaking popinstrument - Zang

7 t/m 12 jaar

Vind je popmuziek leuk en zou je willen uitproberen hoe het is om te zingen? Kom samen met andere kinderen zingen bij de cursus ‘Kennismaking popinstrument’!

prijs € 125,00
niveau Kennismakingsaanbod
start 12 februari 2019
duur weken
 
wanneer Dinsdag 16:00 - 16:30u (30 min.)
locatie Energiehuis, Dordrecht (E)
Inschrijven Inschrijven
vraag
u vraag is verstuurd!
share

Muziek

Laura Overbeeke

Laura Overbeeke is vers afgestudeerd aan het conservatorium van Rotterdam (Codarts) als vocalist en songwriter. Voor haar eindexamen gaf ze een knallend concert onder haar artiestennaam Laura Jorinde, waar ze met haar band en een orkestensemble de tent afbrak en afstudeerde met een 9! Haar muziek wordt vaak vergeleken met die van artiesten als Tori Amos, London Grammar en Lana del Rey. Sferische alternatieve pop met een rauw randje.

Laura heeft zich tijdens haar conservatorium tijd in Rotterdam (en een half jaar uitwisseling aan de University of Arts in Philadelphia, USA) ontwikkeld als veelzijdig vocalist, songwriter, bandleider en beginnend arrangeur. Ze kan je helpen met het ontdekken en verbeteren van je stem en het schrijven van liedjes, het arrangeren van partijtjes en backing vocals, maar ook voor hulp bij live performen, uitstraling op het podium, of wat nou eigenlijk jouw rol binnen een band is.

Klik hier voor een studio opname van Laura’s band: https://soundcloud.com/laurajorinde/unstoppable-crazy-girl

Klik hier voor een video van een orkestarrangement van één van Laura’s songs, gespeeld door het Codarts Pop Orchestra: https://www.youtube.com/watch?v=XqwSJsgpqNE

Al spelenderwijs, op het door jou gekozen instrument, maak je kennis met popmuziek! Je krijgt 15 weken les op het instrument van je keuze én je leert samen popmuziek spelen. In klasjes van 3 of 4 leerlingen studeren we grooves of songs in! Deze nummers worden ook bij de andere klasjes ingestudeerd en wanneer het kan, spelen we ook een keer samen met kinderen die op andere instrumenten van een popband spelen. Tijdens de laatste les geef je een optreden voor je ouders/verzorgers, die dan van harte welkom zijn.

Heb je de smaak te pakken en is het instrument echt iets voor jou? Dan kan je je na de kennismaking inschrijven voor les op het instrument en/of je aanmelden voor de Popschool.

Je krijgt les van professionele docenten met veel ervaring, afkomstig uit verschillende hoeken en stijlen van de popmuziek. Van metal tot rock, blues, soul en funk, want in het docententeam is alles vertegenwoordigd.


De lessen in Dordrecht worden gegeven in de goed ingerichte poplesruimtes van ToBe in het Energiehuis aan de Noordendijk 148.

Onze tips

We ontvangen graag je feedback over deze pagina of website, laat ons weten wat we kunnen verbeteren!