zoek

Popschool Bandles

12 t/m 20 jaar

Speel je al een instrument of zing je al een tijdje? Of zit je al in een band en willen jullie een boost? Meld je dan aan bij de Popschool!

prijs € 325,00
niveau Basis +
start 18 september 2018
duur 36 weken
 
wanneer Dinsdag : - :u (0 min.)
locatie Energiehuis, Dordrecht (Energiehuis)
Inschrijven Inschrijven
vraag
u vraag is verstuurd!
share

Popschool docententeam

Je krijgt elke week 60 minuten bandles van een professionele docent met veel ervaring. Alle Popschoolbands treden halverwege het seizoen en aan het einde van het seizoen op tijdens Popschool Live! in de Talentstage. Je gaat ook de studio in voor een echte studio opname (ProSound-studio in het Energiehuis).
Popschoolbands krijgen ook de kans zich te presenteren op Wantijpop, Big Rivers en andere festivals om podiumervaring op te doen.

Na aanmelding nemen we contact met je op. Het lukt niet altijd om een band samen te stellen. Dan plaatsen we je op de wachtlijst en zoeken we, indien gewenst, naar een andere passende lesvorm tot er plaats is in een band.

De lessen in Dordrecht worden gegeven in de goed ingerichte poplesruimtes van ToBe in het Energiehuis aan de Noordendijk 148.

De lessen in Dordrecht vinden plaats op dinsdag en woensdag in de middag en de avond.
Het rooster wordt in augustus gemaakt. Bij de start van het seizoen ontvang je je rooster. Gedurende de eerste weken van het seizoen zijn er - in overleg - nog roosterwisselingen mogelijk.

Onze tips

We ontvangen graag je feedback over deze pagina of website, laat ons weten wat we kunnen verbeteren!