zoek
Deliberate Jeopardization - CD Release
vr 30 jun

Deliberate Jeopardization - CD Release

Afscheidsreleaseparty met 4 bands

  • prijs € 8.00
  • genre Metal
  • locatie Talent Stage
  • deur open 20:00 uur
event
share
Deliberate Jeopardization - CD Release

Deliberate Jeopardization

Na 12 jaar heeft metalband Deliberate Jeopardization besloten de handdoek in de ring te gooien. Op vrijdag 30 juni willen ze nog één maal laten zien waar ze goed in zijn: een knallende set neer zetten! Dit doen ze niet alleen: ze zullen het podium delen met hun Hongaarse vrienden Wrong Side, de mannen van OBESE en de jonge honden van Amongst The Wolves. Dat belooft een legendarische avond te worden.

Voor de mensen die graag bij deze laatste shout-out van "D.J." aanwezig willen zijn hebben ze nog een verrassing: op vele verzoek en om hun beloftes waar te maken komt Deliberate Jeopardization op deze laatste avond gewoon nog even aan met een nieuw album!
Deze zal de titel "The Last Stand" dragen. Als blijk van waardering voor alle mooie jaren zal voor iedereen die hun ticket in de voorverkoop besteld een exemplaar gratis beschikbaar zijn op de avond zelf.

+SUPPORT:

- OBESE
Dikke, vette, stonersludgeband die de groove terugbrengt in de stonerrock. Met hun nieuwe zanger Vladimir, bekend van o.a. Pene Corrida, gaan ze ons voeren tot we overgewicht hebben en hongerig naar meer achterlaten! Omnomnom.

- Wrong Side (HUN)
Na een stop van twee jaar is Wrong Side, vroeger bekend als Wrong Side The Wall, terug met een nieuwe naam, gloednieuw album in het Hongaars en meer power dan je je ooit kunt voorstellen! Knallen op z´n Hongaars dus! 

- Amongst The Wolves
Amongst The Wolves bestaat uit 5 band leden uit Zuid Holland met invloeden uit de Metalcore en Hardcore scene. De band is gestart eind 2013 met 3 leden waarvan er 2 overbleven en doorgingen met wat afwisselende leden zijn ze eind 2016 compleet. Ondertussen is Amongst The Wolves druk bezig met opnames in de studio.

- Fibre
Tussen Deliberate Jeopardization en Wrong Side doet rapper/producer Fibre een kort setje. Fibre, afkomstig uit Hongarije, maakt UK-grime en hiphop. Hij is brutaal en eerlijk, en wil dat ook zo houden. Horen is geloven!

Entree: € 8,00 | Deur open: 20:00 uur | Aanvang: 20:30 uur

Onze tips

We ontvangen graag je feedback over deze pagina of website, laat ons weten wat we kunnen verbeteren!