zoek
[As] w/ MagnaCult, Inferum + support
za 07 okt

[As] w/ MagnaCult, Inferum + support

Death metal van hoog niveau

  • genre Metal
  • locatie Talent Stage
  • deur open 20:30 uur
event
share
[As] w/ MagnaCult, Inferum + support
MagnaCult verwoestte afgelopen Wantijpop het Popcentrale Podium met een overweldigende show. Op zaterdag 7 oktober komen ze terug met een show in de Popcentrale op de metalavond [As]!
MagnaCult wordt vergezeld met de jonge 'mechanical death metalband' Inferum uit Eindhoven en een nog aan te kondigen support act.

De Nederlandse deathmetalband Magnacult heeft al een geweldig CV op zak. Na de release van hun eerste album Synoré tourden ze onder andere met Five Finger Death Punch, Kitty en Shadows Fall. Met hun nieuw album Insua EnVenom tillen ze hun muziek naar een nieuw niveau vol energie, groove en brute gitaarsolo’s.
Check hier hun video van Righteous Murder (Feat. Alma - For I Am King)'.

Inferum is een Mechanical Death metal band uit Eindhoven met een gemiddelde leeftijd van 19 jaar. Inferum combineert zware, progressieve groove riffs met brute vocalen op een manier die bijna mechanisch strak klinkt. De huidige bezetting van Inferum bestaat nog maar een halfjaar maar hebben nu al de titel “winnaar van beide metalbattle prijzen” op hun naam staan en met hun korte bestaan al een gemiddelde van 18 optredens per jaar.
Inferum is nu bezig met hun EP “Modern Massacre” en die komt in juni uit.
 
Invloeden: Thy Art Is Murder, Gojira, Lamb of God, Behemoth en Meshuggah

Melodische death metal die het podium al deelde met bands als Ancient Rites , Callenish circle, Officium Triste, Inhume, Ceremony and Profane.
Check hier al hun albums!

Entree: € 4,- v.v.k | € 6,- d.v.k. | Deur open: 20:30 uur | Aanvang: 21:00 uur

Onze tips

We ontvangen graag je feedback over deze pagina of website, laat ons weten wat we kunnen verbeteren!