zoek
Comedy Café
vr 29 sep

Comedy Café

Met Farbod Frappant, Gerthein Boersma en Quincy Menso

  • prijs € 6.00 (Deurverkoop)
    € 4.00 (Voorverkoop)
  • genre Presentatie
  • locatie Talent Stage
  • deur open 20:30 uur
event
share
Comedy Café
Lach je ballen uit de broek bij de grappigste stand-up comedy in het Comedy Café in de Popcentrale!


Farbod Frappant
Farbod introduceert zichzelf eventjes: "Mijn stijl beschrijf ik het liefst als sympathiek met een scherp randje, intelligent op een bedje van platheid en maatschappelijk geëngageerd vanuit een frisse hoek blablablabla..."
Farbod's neef Sasan legt uit waarom je de show van Farbod Frappant moet komen checken:


Gerthein Boersma
In 2011 haalde Boersma de finale van de Culture Comedy Award. Samen met de winnaar, Felix Heezemans, en de overige finalisten toerde hij in 2011 en 2012 langs Nederlandse en Belgische theaters.
Boersma won in 2012 de Comedy Slam en was de eerste comedian die daarbij zowel de jury- als de publieksprijs in de wacht sleepte. Sinds eind 2011 speelt hij bij Comedy Explosion en sinds eind 2013 bij comedyclub Badaboom. Sinds eind 2015 is Boersma aspirant-lid van de Comedytrain; sindsdien treedt hij wekelijks op in Toomler. Sinds 24 mei 2017 is Boersma volledig lid van de Comedytrain.

Boersma is daarnaast sinds 2014 tekstschrijver bij 'De Wereld Draait Door'. 

- Quincy Menso Alias D.L.E. (De Lokale Entertainer)
Deze Ras Amsterdammer is 29 jaar oud en opgegroeid in Amsterdam Zuidoost.
Quincy heeft al aardig wat sporen nagelaten in de entertainment scene. Zo had hij zijn eigen Webserie "Echte gangsters in zuidoost" en nu de razend populaire webserie "Effe checken" met Lucinda Sedoc. Quincy heeft met zijn stand up comedy shows ondere andere gestaan in theaters zoals "de Koninklijke Nederlandse Schouwburg, Bijlmerpark theater, de Meervaart, de Doelen en het Thalia theater in Suriname. Zelfs op Curacao heeft Quincy zijn talenten laten zien.
Naast comedy, zang en theater houdt hij zich ook bezig met het vloggen van zijn kijk op de maatschappij. Zo kunt u hem onder andere ook wel kennen van zijn filmpje over Mark Rutte en zijn oorlog.

Host: Coen van den Aardweg
Coen van den Aardweg reist het hele land af met als doel mensen te kunnen en mogen entertainen. Het samen werken met Jandino Asporaat, Roue Verveer, Jørgen Raymann en nog vele andere grote comedians hebben ervoor gezorgd dat Coen enorm gemotiveerd geraakt is. De top bereiken is een doel en alles op de weg daarnaartoe is een mooie leerweg. Het mogen staan in theaters en comedy cafés als Toomler (Amsterdam), Amphion theater (Doetinchem), Posttheater (Arnhem) en Kantine Walhalla (Rotterdam) is dan ook met beide handen aangepakt. 
 

 

Onze tips

We ontvangen graag je feedback over deze pagina of website, laat ons weten wat we kunnen verbeteren!