zoek
Frank & The Club + Sonicrocket
za 03 feb

Frank & The Club + Sonicrocket

70's covers + 90's funkrock

  • genre Rock/funk
  • locatie Talent Stage
  • deur open 20:30 uur
gratis entree event
share
Frank & The Club + Sonicrocket

Frank & The Club

De 70's coverband Frank and the Club komt weer terug naar de Popcentrale met hun Sweet 70s Trip deel 2! 
Verwacht covers van bijvoorbeeld Robert Palmer, CCR, Eagles, Doobie Brothers, Steely Dan en Eric Clapton. De band doet dat dan wel op heel eigen manier en met een eigen sound. Van heel klein en breekbaar tot retestrak en swingend! 
Het plezier spat er bij de heren vanaf.

Sonicrocket

De muziek van Sonicrocket laat zich het beste omschrijven als FunkRock van 
kinderen uit de 90’s, die niet zijn blijven hangen. De band kenmerkt zich door een frisse, transparante sound en een constante groove die het vooral gemikt heeft op uw heupen, voetjes en natuurlijk de nek. Met uitstapjes naar Jazz, Soul en Rock is de term crossover prima op zijn plaats.

Met de debuutdemo uit 2012 op zak heeft Sonicrocket diverse shows door het land gedaan (o.a. Doelencafé Rotterdam, Club Vibes Rotterdam, De Kroepoekfabriek Vlaardingen, Swan Market festival Rotterdam, NDRGRND Nijmegen, Nederland3 Wateringen, en het Paardcafé Den Haag). In de zomer van 2014 zal de band weer de studio induiken, om een nieuwe demo op te nemen.

Onlangs heeft Sonicrocket ook haar set akoestisch vormgegeven. Door o.a. het dempen van de drums en het gebruik van semi-akoestische gitaren, is het geluidsniveau aanzienlijk lager. Ook de totale sound is hierdoor milder, maar de groove is er niet minder om. Kortom: perfect voor kleinere kroegen, lifestyle festivals en kleinere zalen.


Entree: gratis | Deur open: 20:30 uur | Aanvang: 21:00 uur

Foto: Faysal Boudihi

Onze tips

We ontvangen graag je feedback over deze pagina of website, laat ons weten wat we kunnen verbeteren!