zoek
Reggae Central: Samora
vr 09 feb

Reggae Central: Samora

Funkreggae met een poppy randje

  • genre
  • locatie Talent Stage
  • deur open 20:30 uur
gratis entree event
share
Reggae Central: Samora
In de Popcentrale worden bij Reggae Central - Free In The Basement de tofste upcoming reggaebands gepresenteerd: all for the amazin price of €0,00! Free in the basement! Deze editie: Samora.

Samora heeft een fantastische stem, vol vuur en energie. Zij weet met haar frisse vrolijke uitstraling en enthousiasme op het podium binnen no-time ieders hart te stelen.
Dat is niet vreemd want Samora, geboren in Paramaribo, is vanaf jongs af aan met muziek bezig en gemaakt om op de planken te staan. Samora staat aan het begin van veel moois.
Samora is namelijk dé nieuwste reggae sensatie met dikke meeslepende grooves. Maar ze klinkt heel anders dan de doorsnee reggae. Haar stevige nieuwe sound is uniek en voorzien
van moderne soul, funk en pop, waarmee ze een breed publiek aanspreekt. Ook is ze niet bang voor experiment met rauwe randjes bij de ontwikkeling van haar sound, hetgeen haar zo spannend en aantrekkelijk maakt.

Met haar vijfkoppige strakke liveband, bestaande uit ervaren muzikanten uit diverse hoeken, staat ze klaar om publiek omver te blazen en de podia en festivals van Nederland te veroveren!
Haar eerste single ‘Momma Said’ is een swingende, soulvolle reggaeplaat die de zon doet schijnen. In het voorjaar van 2017 is haar debuutalbum uitgekomen.

Entree: gratis | Deur open: 20:30 uur | Aanvang: 21:00 uur

Onze tips

We ontvangen graag je feedback over deze pagina of website, laat ons weten wat we kunnen verbeteren!