zoek
Muzikantencafe: Sam & Co
do 22 feb

Muzikantencafe: Sam & Co

Dordtse zangeres met prachtige stem

  • genre
  • locatie Talent Stage
  • deur open 20:30 uur
gratis entree event
share
Muzikantencafe: Sam & Co

Donderdag is Muzikantencafé-dag, met deze keer op het Popcentrale podium: Sam & Co!

Sam Cordes Music
Van Sam Cordes kun je zonder al te veel te overdrijven zeggen dat ze ongeveer zingend de wieg heeft verlaten en dat ze tot op heden (pas 17 geworden) die passie trouw is gebleven, geschoold en gepolijst op de Popschool door Sanne Monster (zang) en Govert van der Kolm (piano). Highlights in haar dus nog prille carriere: winnaar UltraKiTs 2012 en optredens in DJS, Café De Vreemde Eend, Popcentrale, Place d’Ary en Bibelot. Bij Radio Atos komt ze regelmatig haar eigen werk laten horen. Zo ook bij RTV Papendrecht in het programma Via Cultura. Naast ‘Beautiful Chance’, die Sam schreef voor het Babyhuis, bracht ze nog twee eigen singles uit. De eerste ‘The One’ in 2016 en in 2017 ‘Move On’, die te beluisteren zijn op Spotify. Begin 2018 stond ze naast rapper Lucas Eli in Tivoli op het Rabo Open Winter Stage met hun single ‘Littekens’ en dit jaar zullen zij samen nog een nummer uitbrengen. 2 februari heeft ze de eer gehad om in de show van Karin Bloemen te mogen zingen in Kunstmin.

Sam & Co bestaat uit: Sam Cordes – zang & piano, Timo ‘jazzy licks’ Smits – gitaar en Bert Dekker – bas

---------------------------------------------

Muzikantencafé biedt de mogelijkheid voor try-out optredens op donderdagavond op het podium van de Talent Stage in het Energiehuis. Deze avond dient meerdere doelen: Beginnende licht- en geluidstechnici kunnen hier ervaring opdoen of zelfs (onder begeleiding) de knoppen leren bedienen. Bands doen hier hun eerste optredens of doen een try-out in een nieuwe bandsamenstelling. Er zijn al vele bands die nu furore maken die hun eerste optreden in het Muzikantencafé deden. Kortom; een speelplaats voor talentontwikkeling binnen de muziekscene van Dordrecht en omsteken!

Het Muzikantencafé vindt plaats tussen 20.00 en 00.00 uur. Publiek is altijd van harte welkom. Heb je interesse om te spelen tijdens Muzikantencafé? Mail dan naar nevyn@popcentrale.nl

Entree: gratis

Onze tips

We ontvangen graag je feedback over deze pagina of website, laat ons weten wat we kunnen verbeteren!