zoek
Dordt In Stone
vr 30 mrt

Dordt In Stone

Stonerfestival met Maudlin. (BE), Dieselburner, MASSA en Stone Golem

  • prijs € 4.00
  • genre Stoner
  • locatie Talent Stage
  • deur open 20:30 uur
share
Dordt In Stone
Choo choo motherf*cker! Ja, je leest het goed: Dordt In Stone. Hét nieuwe stonerfestival in de Popcentrale met een line-up waar je U tegen zegt:

+ Maudlin. (BE)

+ DieselBurner (Rotterdam)

+ MASSA (Rotterdam)

+ Stone Golem (Dordrecht)

 

Entree: € 4,- v.v.k. | € 6,- d.v.k. | Deur open: 20:30 uur | Aanvang: 21:00 uur


Maudlin. (BE)

MAUDLIN ontstond in 2004. De band deelt hun gitarist met Oscar & The Wolf (Pias music) en hun drummer met The Spectors (Pias music).

MAUDLIN, da’s psychedelische rock heruitgevonden. De luisteraar wordt blootgesteld aan een ziel van rauwheid en diepe emoties en gedoopt in een hallucinante, bodemloze poel.
Uit die zuivering ontstaat een steigerend beest dat zijn ware kracht laat zien. Intensiteit en beleving zijn sleutelwoorden. MAUDLIN is Mastodon op rilatine, Pink Floyd op steroïden en Saint Vitus op speed. Op zijn minst is MAUDLIN een verrassende band die je bij de strot neemt en je nooit meer loslaat.
Sinds hun ontstaan bracht het Oostendse MAUDLIN één ep "Solitary Echo" (Offerandum
Records - BE) en twee full albums "Ionesco" (Genet Records - BE) & "A Sign of
Time" (Consouling Sounds - BE) uit. Daarnaast verschenen ze ook op talrijke compilaties
(rock tribune sampler, connections part IV,...). Ze speelden reeds in 14 verschillende landen en stonden op de planken met grootheden als Neurosis, Russian Circles, Kylesa, Amen Ra, Rosetta, The Ocean, Steak Number Eight, Channel Zero, Oathbreaker en vele anderen.

Dieselburner

Ze noemen zichzelf: 'A 2 HEADED FIRE BREATHING AND EARTH STOMPING MONSTROSITY!'
Duidelijk. We hadden het zelf niet beter kunnen zeggen. 

MASSA

De naam dekt de lading: Een sludgy, vadsige instrumentale rockband uit Rotterdam.
Een dikke vette trip die er door slechts 3 personen in wordt gebeukt.
Hou je van bands als Giza, Belzebong, Neurosis, True Widow, the Melvins, Pallbearer en Yob? Dan moet je MASSA zeker ook horen! En zien, want de meegebrachte visuals sluiten compleet aan bij deze stonertrip!


Stone Golem

Deze Nederlandse, verhaal gedreven gitaar rock band haalt zijn inspiratie uit aarde, woestijnen, en sterren. Hun muziek laat zich het beste omschrijven als een zandstorm van laag gestemde rock riffs, afgewisseld door kalme beekjes van psychedelische en blues georiënteerde muzikale landschappen. Stone Golem’s debuut album, ‘The Universe of…’, origineel gepresenteerd in de herfst van 2012 werd in 2014 wereldwijd uitgebracht. Het album laat de muzikale diversiteit van de band horen zonder dat ze hun eigen progressieve geluid verliezen.

 


Onze tips

We ontvangen graag je feedback over deze pagina of website, laat ons weten wat we kunnen verbeteren!