zoek
Sassenachs + The Old Man Fergus (benefietconcert Return To Base)
za 07 apr

Sassenachs + The Old Man Fergus (benefietconcert Return To Base)

Een avond vol Keltisch muziek voor het goede doel!

  • genre Folkrock
  • locatie Talent Stage
  • deur open 20:30 uur
event
share
Sassenachs + The Old Man Fergus (benefietconcert Return To Base)

Een avond vol Keltisch muziek voor het goede doel! 

Sassenachs

Deze folkrockband uit Dordrecht heeft 8 muzikanten en brengt een explosieve mix van rock en Keltische folk. De live performance op het podium van Sassenachs wordt kenmerkt door gedrevenheid en veel muzikale afwisseling. Door de energieke podiumuitstraling is de band een zeer kenbare identiteit aan het ontwikkelen en hoop zij met hun muziek een aanvulling te zijn in folkscene! Op deze avond zullen zij enkele nummers ten gehore met gastzangeres Linde Wattel!

The Old Man Fergus

De muziek van The Old Man Fergus is het beste te omschrijven als gezellig en informeel: gewoon eerlijke 'recht zo die gaat'-folk die in geen enkele pub zou misstaan. Het met elkaar muziek maken in goede sfeer en met veel plezier staat centraal bij dit drietal. Het repertoire bestaat hoofdzakelijk uit Ierse en Schotse songs en ballads

 Return to Base
De ticketopbrengst van deze avond (excl. de servicekosten) komt ten goede van de Stichting Return to Base dat het beoogd de gewonde, geblesseerde of door ziekte invalide geraakte (oud) Defensie medewerkers samen te brengen in een sportieve setting, hen hierbij de gelegenheid te bieden elkaar als lotgenoten te leren kennen en wederzijds ervaring uit te wisselen. Tevens heeft de Stichting als doel om de lotgenoten kennis te laten maken met voor hen nieuwe sporten en daarin hun talent te laten ontdekken. Door events te organiseren maakt de Stichting Return to Base dit mogelijk.  

Kijk voor meer informatie over deze mooie stichting op www.returntobase.nl

Onze tips

We ontvangen graag je feedback over deze pagina of website, laat ons weten wat we kunnen verbeteren!