zoek
NMBRS - EP release
za 21 apr

NMBRS - EP release

+ support: The Artificial | Klinkt als: veel te catchy indiepop

  • genre Indiepop
  • locatie Talent Stage
  • deur open 20:30 uur
gratis entree event
share
NMBRS - EP release

NMBRS

Geïnspireerd door bands als Bombay Bicycle Club, Foster the People en The 1975 heeft NMBRS aan hun debuut EP gewerkt. Samen met Jasper Zuidervaart (o.a. Chef'Special) zijn er euforische en krachtige nummers geschreven met diepgang én toegankelijke melodieën.

In het voorjaar van 2018 releaset NMBRS hun gelijknamige EP en de eerste releaseshow is in de Popcentrale!

+ support: The Artificial

The Artificial is een zonovergoten indiepop uit Dordrecht en wordt beïnvloed door bands als van Foals, Phoenix, Tycho en Daft Punk. De muziek is te vergelijken met Two Door Cinema Club, The 1975 en Foster The People. De strakke gitaren en knallende synthesizers maken de muziek ontzettend dansbaar. De muziek heeft soms wat weg van hedendaagse dance, maar heeft ook verwijzingen naar de 80’s.

Eerder speelden deze heren in Paradiso, op diverse festivals en deden ze support shows voor onder andere Darwin Deez en As Elephants Are. Februari 2016 brachten ze hun debuut-EP ‘Solar’ in een vol Bibelot te Dordrecht uit.
31 maart 2018 releasten zij de opvolger ‘Daylight Saving Time’ in een uitverkocht Roodkapje Rotterdam. Deze EP is in samenwerking met producer Martijn Groeneveld (o.a. Blaudzun, Dotan, Rondé en Klangstof) gemaakt en staat in het teken staat van de zon en zomertijd, de vertaling van Daylight Saving Time.
Luister hem hier:

Het belangrijkste doel van deze band is om het publiek te laten dansen, een goeie tijd te hebben en zin te krijgen in de zomer! En heel veel shows spelen natuurlijk!

Onze tips

We ontvangen graag je feedback over deze pagina of website, laat ons weten wat we kunnen verbeteren!