zoek
KINGSFEST: HERE TODAY, Windup Space, Dead Company & GGE
vr 27 apr

KINGSFEST: HERE TODAY, Windup Space, Dead Company & GGE

Vier Koningsdag met deze royale rockbands!

  • genre Rock
  • locatie Talent Stage
  • deur open 20:30 uur
gratis entree event
share
KINGSFEST: HERE TODAY, Windup Space, Dead Company & GGE
Vier de verjaardag van Willy in de Popcentrale met deze royale rockbands: HERE TODAY, Windup Space, Dead Company en Gorgeous Guerrilla Effect!

Uiteraard weer gratis entree!
Deur open: 20:30 uur | Aanvang: 21:00 uur

HERE TODAY
Here Today is een Garage rock/punk band uit Dordrecht. Ze zijn actief sinds 2016 en hebben tot nu toe twee singles en hun eerste EP “Young Blood” uitgebracht. Vorig jaar wonnen ze de 3e prijs bij de Band Boost 2017.
Met invloeden zoals FIDLAR. The Libertines en the Subways maken ze een aanstekelijke mix van heavy grooves en uitdagende melodieën.

Verwacht krachtige, afwisselende live shows vol onverwachte wendingen. De gemiddelde avond ontknoopt in een wervelwind van moshpits, stagedives en bier.

Windup Space
Windup Space weet op geniale wijze rauwe emoties te verpakken in sterke songs. Met ingetogen, sfeervolle melodieën vindt de band moeiteloos de weg naar het hart van de luisteraar, om vervolgens keihard uit te halen met felle, venijnige riffs. Dit zorgt voor een dynamische en melancholische sound, die doet denken aan de alternatieve rock van Biffy Clyro en The Smashing Pumpkins met emo invloeden van Brand New en Basement.
Vorig jaar wonnen ze de 2e prijs bij de Band Boost 2017 en nu zijn ze terug in de Popcentrale voor Kingsfest!

Dead Company
Inmiddels ook geen onbekende uit de Dordtse bandscene: Dead Company. Deze skaterpunkband heeft onze en andere zalen al meerdere malen op zijn kop gezet en dat zal met Koningsdag natuurlijk niet veel anders zijn!
Met invloeden van Ramones, AC/DC, Me First and the Gimme Gimme's en Johan Cruyff.

Gorgeous Guerrilla Effect
Gorgeous Guerrilla Effect is een driekoppige indierockband bestaande uit Kubilay Keser (zang, gitaar), Max Oppenheim (basgitaar) en Martine Eshuis (drum, zang). De band is opgericht in de winter van 2015 en heeft als thuisbasis Rotterdam. De band is bewapend met een setlist van ruim een uur aan eigen werk én met een professionele videoclip van hun hitsong "Higher". Het moge duidelijk zijn dat hun stijl zich net iets beter laat omschrijven als Britpop dan als Shoegaze, maar in ieder geval niet als Nu-Metal.
Duidelijk. Toch?

Onze tips

We ontvangen graag je feedback over deze pagina of website, laat ons weten wat we kunnen verbeteren!