zoek
Jouw Band, Mijn Band seizoen 2
za 19 mei

Jouw Band, Mijn Band seizoen 2

Kom 4 gloednieuwe bands aanschouwen

  • genre
  • locatie Talent Stage
  • deur open 20:30 uur
gratis entree
share
Jouw Band, Mijn Band seizoen 2

Het tweede seizoen van de muzikale partnerruil Jouw Band, Mijn Band komt er weer aan. Aanstaande zaterdag gaan 18 muzikanten met elkaar vreemd op een muzikale wijze. Zij worden bij elkaar in de gelegenheidsbands gezet en spelen zo met mensen waar ze misschien nog nooit hebben gespeeld. In 1 dag moet er een setje van 15 minuten met vooral eigen nummers gemaakt en aan het einde van de dag zijn er 4 gloednieuwe bands die hun sets laten horen. 

Vanaf 20:30 uur is de zaal open voor publiek om deze nieuwe bands te aanschouwen. Na deze bands is er nog een jamsessie!

Maar er is meer... 
Er zal een jury aanwezig zijn die de beste band uitkiest. Deze formatie mag een langere set spelen op het Popcentrale podium van Big Rivers Festival 2018 en wordt naar aanloop van Big Rivers gecoacht!

Vorig jaar won de nieuwe formatie Nicky en de Donnie$ met een geweldige combinatie van drumcomputerspecialist en gitarist Lars de Wit (Dead Company), Diepfrieskip-bassist Aaron Kippers en funkgitarist Stephan van Helden (OMG coverband Dordrecht). Zij maakten er op Big Rivers een bizar feestje van!

Onze tips

We ontvangen graag je feedback over deze pagina of website, laat ons weten wat we kunnen verbeteren!