zoek
Muzikantencafé: The Rutten Brothers
do 07 jun

Muzikantencafé: The Rutten Brothers

Amerikaanse muziek van singer songwriter Pat Woods

  • genre Rock
  • locatie Talent Stage
  • deur open 20:30 uur
gratis entree event
share
Muzikantencafé: The Rutten Brothers
The Rutten Brothers Band is een rock band uit Dordrecht, die Amerikaanse muziek van singer songwriter Pat Woods speelt. Opgericht in 2010 en bestaande uit twee ervaren muzikanten die al vele podia onveilig hebben gemaakt, o.a. Dolhuis en twee keer eerder in de Popcentrale.

---------------------------------------------

Muzikantencafé biedt de mogelijkheid voor try-out optredens op donderdagavond op het podium van de Talent Stage in het Energiehuis. Deze avond dient meerdere doelen: Beginnende licht- en geluidstechnici kunnen hier ervaring opdoen of zelfs (onder begeleiding) de knoppen leren bedienen. Bands doen hier hun eerste optredens of doen een try-out in een nieuwe bandsamenstelling. Er zijn al vele bands die nu furore maken die hun eerste optreden in het Muzikantencafé deden. Kortom; een speelplaats voor talentontwikkeling binnen de muziekscene van Dordrecht en omsteken!

Het Muzikantencafé vindt plaats tussen 20.30 en 00.00 uur. Publiek is altijd van harte welkom. Heb je interesse om te spelen tijdens Muzikantencafé? Mail dan naar nevyn@popcentrale.nl

Entree: gratis

Onze tips

We ontvangen graag je feedback over deze pagina of website, laat ons weten wat we kunnen verbeteren!