zoek
Wantijpop Afterparty
za 02 jun

Wantijpop Afterparty

Met: The Artificial, DJ Slumber en silent disco

  • genre Pop
  • locatie Talent Stage
  • deur open 23:00 uur
gratis entree event
share
Wantijpop Afterparty

De afterparty bij de Popcentrale is elk jaar traditionaal keihard aan!
Ook dit jaar hebben we weer een Silent Disco op de gang, DJ Slumber & Friends komen draaien en indiepopband The Artificial doet een speciale Artificial Dance Party liveset

The Artificial
The Artificial is een zonovergoten indiepop uit Dordrecht en wordt beïnvloed door bands als van Foals, Phoenix, Tycho en Daft Punk. De muziek is te vergelijken met Two Door Cinema Club, The 1975 en Foster The People. De strakke gitaren en knallende synthesizers maken de muziek ontzettend dansbaar. Tussen een vernieuwend geluid kan je ook verwijzingen naar de 80’s verwachten.

Eerder speelden deze heren in Paradiso, op diverse festivals en deden ze support shows voor onder andere Darwin Deez en As Elephants Are. Februari 2016 brachten ze hun debuut-EP ‘Solar’ in een vol Bibelot te Dordrecht uit.
31 maart 2018 is de opvolger ‘Daylight Saving Time’ in een uitverkocht Roodkapje gereleased. De EP is gemaakt in samenwerking met producer Martijn Groeneveld (o.a. Blaudzun, Dotan, Rondé en Klangstof) en staat in het teken van de zon en zomertijd, wat dus de Daylight Saving Time verklaart.

Het belangrijkste doel van deze band is om het publiek te laten dansen, een goeie tijd te hebben en zin te krijgen in de zomer!

Tot nu toe hebben ze alles zelf gedaan, dus ze mogen zichzelf best scharen onder de term ‘indie’.

Slumber & Friends
Inmiddels traditie op de Wantijpop Afterparty: DJ Slumber & Friends. Zij draaien de lekkerste tracks van R&B tot house met een vleugje partyrock. The perfect afterpartees. 

Silent Disco
Dé headphone-disco sensatie die kan niet ontbreken. Bij dit fenomeen luister je niet via speakers naar de DJ’s maar via een koptelefoon!

Twee verschillende DJ´s van het Popcentrale DJ Café draaien tegelijkertijd de leukste plaatjes en jij kiest naar wie je luistert. Zo zie je misschien jouw vrienden losgaan op dikke hardcore terwijl jij rustig zen wordt bij een chillstep-track. Alles kan! 

Timetable Silent Disco
23:00 - 23:50 DJ JustRoozz (EDM, House) VS. The Artificial (LIVE)
23:50 - 0:40 Vinnyjexx (House, Afro, Dancehall) VS. The Artificial (LIVE)
0:40 - 1:30 Q Vallento b2b DJ Firestar VS. DJ Slumber & Friends
1:30 - 2:30 DJ Cipher (House, Afro, Latin, Future House) VS. DJ Slumber & Friends

Entree: gratis | Aanvang: 23:00 uur

Onze tips

We ontvangen graag je feedback over deze pagina of website, laat ons weten wat we kunnen verbeteren!