zoek
[AFGELAST] Dordt Rocks: U2 Tribute by Mount Temple
do 31 mei

[AFGELAST] Dordt Rocks: U2 Tribute by Mount Temple

TV-programma met U2 Tributeband Mount Temple

  • genre Covers
  • locatie Talent Stage
  • deur open 20:00 uur
gratis entree
share
[AFGELAST] Dordt Rocks: U2 Tribute by Mount Temple

Helaas heeft Mount Temple moeten afzeggen i.v.m. stemproblemen. Dit evenement wordt verplaatst naar een ander moment. Houdt de website of socials in de gaten! 
Gelukkig is er nog genoeg te doen dit weekend: kom bijvoorbeeld een kijkje nemen bij Live At Wantij, Wantijpop (Popcentrale-veld), de Wantijpop Afterparty in de Popcentrale en de Kunst & Antiekmarkt aanstaande zondag! 


Dordt Rocks is een online muziekprogramma gepresenteerd door Swingie. Lokale en minder lokale bands spelen in de Popcentrale en worden gefilmd door Dordt Rocks en dat programma verschijnt op hun YouTube kanaal, hier te volgen!

De band van deze editie: Mount Temple (U2 Tribute)

Mount Temple
U2, de grootste band van de wereld behoeft geen introductie. De vier Ierse rockgoden staan al bijna veertig jaar aan de absolute wereldtop!

De Nederlandse U2 Tribute Mount Temple doet er alles aan om er voor te zorgen dat iedereen zich bij een U2 concert waant. De sound, de looks en zelfs de instrumenten zijn zo veel mogelijk gelijk aan die van de echte band.

Vroege knallers als I Will Follow en Electric co, legendarische stadionhits als Where The Streets Have No Name en Bad, onbekendere tracks als Exit en In Gods Country maar ook nieuw werk als The Miracle of Joey Ramone zijn te verwachten tijdens een show van Mount Temple.

Entree: gratis | Deur open: 20:00 uur | Aanvang: 20:30 uur

Onze tips

We ontvangen graag je feedback over deze pagina of website, laat ons weten wat we kunnen verbeteren!