zoek
[AFGELAST] The Writers Block
zo 17 jun

[AFGELAST] The Writers Block

Til je songwriting naar een nieuw niveau bij deze songwriting circle

  • genre
  • locatie Talent Stage
  • deur open 16:00 uur
gratis entree event
share
[AFGELAST] The Writers Block

Helaas is The Writers Block afgelast i.v.m. Pinkpop Festival, waar veel van de songwriters inspiratie op gaan doen voor nieuwe songs.

Vorige week zaterdag stonden de songwriters van The Writers Block nog op Wantijpop 2018 en zondag nodigen ze je weer uit om mee te komen schrijven. Wie weet sta jij volgend jaar dan wel op Wantijpop of één van de andere te gekke festivals of optreedlocaties in de regio.

Ben jij de tekstschrijver en/of componist van de songs van jouw band? Of speel je zelf als singer-songwriter en heb je behoefte aan feedback?

The Writers Block Dordrecht is een maandelijkse middag in de Popcentrale waar songwriters hun hersenspinsels aan elkaar laten horen en hun songwriting-skills verbeteren. Het Popcentrale-podium is vrij om te gebruiken en toegankelijk voor alle soorten songwriters. 
Je kunt langskomen met een akoestische gitaar, maar ook met je hele band of demo's op een laptop of telefoon.

The Writers Block wordt begeleid door gitarist/zanger/leraar/songwriter/producer Nico van Heiningen. Nico heeft zijn eigen studio en heeft al meerdere jonge artiesten een zetje in de goede richting gegeven.

Join ook de Facebook-groep van songwriters: the writers block dordrecht

Entree: gratis | Aanvang: 16:00 uur

Onze tips

We ontvangen graag je feedback over deze pagina of website, laat ons weten wat we kunnen verbeteren!