zoek
Ode Aan Appie Festival
za 23 jun

Ode Aan Appie Festival

Met o.a. Klankman, Logosamphia & Scapetransformer

  • prijs € 0.00
  • genre Electronica
  • locatie Talent Stage
  • deur open 20:30 uur
event
share
Ode Aan Appie Festival
Als je ergens op een festival, concert, jamsessie of een ander feestje in de Dordt bent geweest dan heb je hem vast wel eens vooraan zien staan dansen: Appie. Deze legende verdiend een ode en dat krijgt hij in de Popcentrale met een deze te gekke line-up:
- Klankman
- Bruno & Philip (Stoma, Doktor Schnitt/Albatre etc)
- Logosamphia
- Jelle Buma a.k.a. Scapetransformer
- Yuri Landman
- DJ: Edu

Hagenaar Maarten E maakt de cirkel rond met een super dansbare acid techno set. Denk aan Unit Moebius, I-F en Duitse acts als Hardfloor of Thomas Heckmann.

- Bruno & Philip (Stoma, Doktor Schnitt/Albatre etc)
Bruno dreigt een part time Dordtenaar te gaan worden, want hij stond al heel wat keren op diverse Dordtse podia. Dit keer zet hij met drummer Philip een hommage aan Aphex Twin en Kraftwerk neer.

Logosamphia alias Sadra sluit normaalgesproken elk festival af, maar verandering van spijs doet eten dus komt hij nu wat eerder aan bod. Verwacht elektropolka meets east meets west. Logosamphia is dit jaar geselecteerd voor de Popronde.

Jelle Buma alias Scapetransformer kennen we nog van fijnbesnaarde bands als Deinum, Solbakken of Mercy Giants en hij was al eens eerder te bewonderen op de planken van Broodje Visgraat en DOOR: triphop vs illbient op het hoogste niveau

Voorheen striptekenaar en meubelmaker heeft voor zich zelf en zijn band Bismuth een heel nieuw genre in het leven geroepen . Een eigenzinnige vorm van techno met onorthodoxe instrumenten.

- DJ: Edu
De gaatjes tussen de optredens worden opgevuld door DJ EDU(Fuck Berghain/Groun Zero)

I.s.m. Fake Magazine.

Entree: gratis | Start: 20:30 uur

Onze tips

We ontvangen graag je feedback over deze pagina of website, laat ons weten wat we kunnen verbeteren!