zoek
PARKIES POP
ma 13 aug

PARKIES POP

Local bands op Palm Parkies! Locatie: Wantijpark

  • genre Locals
  • locatie Wantijpark
  • deur open 19:30 uur
gratis entree event
share
PARKIES POP

Tijdens PARKIES POP alleen maar talent uit Dordrecht! De Popcentrale heeft samen met PALM PARKIES een mooi lokaal programma samengesteld voor PARKIES POP, de local editie van PALM PARKIES.  
Deze avond is het podium van PALM PARKIES dus een echt popfestival!

Line-up: 

FRANCESCO DANIEL

Francesco Daniel is een singer-songwriter uit Papendrecht. Hij kreeg bekendheid doordat hij de talentenjacht I Want To Be Famous in 2014 won. Hij brengt naast eigen Engelstalige nummers ook covers uit.

THE WANDERERS

The Wanderers spelen swingende 50’s & early 60’s classics. Denk aan Buddy Holly, Everly Brothers, Chuck Berry en natuurlijk the King: Elvis Presley!  Let’s Rock ’n Roll!

COLIBRI

Zo hip als een flamingo, zo funky als een struisvogel, met de soul van een Japanse nachtegaal, de groove van een specht, de klasse van een kraanvogel en het plezier van de kookaburra. En ze spelen covers, dus een beetje papegaaierig zijn ze ook. Wij noemen ze gewoon Colibri en kijken er nu al naar uit!

 PALM PARKIES 
is dé zomerse muzikale ontmoetingsplaats van Dordrecht. Wekelijks genieten van uiteenlopende muziekstijlen, een grote keus aan hapjes & drankjes, het parkleven en vooral van elkaar! Van 9 juli t/m 20 augustus op alle maandagen in het Wantijpark!

Alle informatie over PALM PARKIES Dordrecht vind je op: 
http://palmparkies.nl/alle-locaties/dordrecht/

Onze tips

We ontvangen graag je feedback over deze pagina of website, laat ons weten wat we kunnen verbeteren!