zoek
Palm Parkies - Officiële Afterparkie #2
ma 20 aug

Palm Parkies - Officiële Afterparkie #2

Afterparty van Palm Parkies met liveband

  • genre
  • locatie Talent Stage
  • deur open 22:00 uur
gratis entree
share
Palm Parkies - Officiële Afterparkie #2

Kom na Palm Parkies nog even tot het gaatje gaan in de Popcentrale op de officiële Palm Parkies afterparty. 

Liveband:

Drunken Dolly

Hard werken en hard zuipen! Dat kunnen deze mannen uit wereldhavenstad Rotterdam als geen ander. Met (ex-)leden van The Apers en The Bat Bites in de gelederen viert Drunken Dolly al jaren feest op de Nederlandse podia. Logisch dat ze in 2015 de feestband van de Popronde waren en in 2017 de aftershow van de Dropkick Murphys in de Heineken Music Hall (tegenwoordig AFAS Live) verzorgden.

Om eindelijk hun live-reputatie op te verzilveren dook Drunken Dolly met producer Simon “Speechless” Baken de studio in om hun debuutplaat, Alcoholic Rhapsody, op te nemen.

In 45 minuten bezingt Drunken Dolly de roes en de kater, de liefde en de eenzaamheid, het leven en de dood, over een partijtje stevige poppunk met dorstig makende banjo- en mandolinepartijen. Denk aan bands als NoFX, Rancid, Dropkick Murphys en Flogging Molly.

Vanaf 9 september is het door Nick Zampiello (die eerder o.a. Dropkick Murphys’ Meanest of Times masterde) gemasterde resultaat verkrijgbaar op LP, CD en als download. Alcoholic Rhapsody is een geweldige plaat om thuis bij in te drinken, maar live komt Drunken Dolly ultiem tot zijn recht!

+ Food Fighters (alternative rock party DJ's)
Vorige week was het al een dikke party met deze boys en maandag komen ze weer. Verwacht maar gewoon weer Rage Against The Machine, Foo Fighters en een vleugje Lowlands!

Entree: gratis | Deur open: 22:00 uur | Eind: 02:30 uur

Onze tips

We ontvangen graag je feedback over deze pagina of website, laat ons weten wat we kunnen verbeteren!