zoek
Bobby Kinghe: Joey Molinaro (USA) & Boris Oud
do 19 jul

Bobby Kinghe: Joey Molinaro (USA) & Boris Oud

Experimentele multi-instrumentalisten in oefenruime O

  • genre Avant-garde
  • locatie Oefenruimte O
  • deur open 20:00 uur
event
share
Bobby Kinghe: Joey Molinaro (USA) & Boris Oud
Bobby Kinghe presenteert op donderdag 19 juli een exclusief event waarbij een tweetal bijzonder getalenteerde multi-instrumentalisten ons zullen voorzien van de nodige experimentele live muziek: de Amerikaanse vioolspeler & percussionist Joey Molinaro en de Nederlandse (contra)bassist Boris Oud.

- Boris Oud is in Dordrecht geen onbekende. Hij speelt o.a. in Savoy Room en ontelbare andere andere bands, van jazzy formaties tot aan bigbands and so on. Hij heeft eerder al eens harten van muziekliefhebbers weten te raken met zijn gevoelige, soms minimalistische, soms experimentele solo act bijvoorbeeld in het oude zwijnzicht een aantal jaar geleden.

- Joey Molinaro is een vernieuwende avant-gardist die een soort death grind one man band vormt waarbij hij met zijn voeten drumt en met zijn krijsende stem erover heen zingt alsof er een apocalypse nadert. Joey heeft een indrukwekkende lijst aan optredens in verschillende continenten en presenteert donderdag live zijn prachtig intense edoch klassieke performance waar menig mens stil van wordt.


 
Dit gebeurt allemaal in oefenruimte 'O' van de Popcentrale. Er is echter een beperkte ruimte vandaar dat reserveren verplicht is. Indien je deze bijzondere avond niet aan je voorbij wilt laten gaan, stuur dan een mailtje naar kienderjahr@gmail.com om te reserveren.


 
Entree: gaat middels het gooien van een dobbelsteen (ergens tussen de één en de zes euro) | Deur open: 20:00 uur

Onze tips

We ontvangen graag je feedback over deze pagina of website, laat ons weten wat we kunnen verbeteren!