zoek
Finn's Festival
za 18 aug

Finn's Festival

Festival vol singer-songwriters bij restaurant Finn's

  • genre Folk/acoustic
  • locatie Restaurant Finn's
  • deur open 15:00 uur
gratis entree event
share
Finn's Festival

De Popcentrale programmeert samen met Finn's de beste (regionale) singer-songwriters bij restaurant Finn's op het Finn's Festival! Dit is de line-up:

15:00: Arjan Loeve 
Voorheen speelde ik Arjan samen met Rob van Rij samen in de band Short Notice, maar sinds een jaar of twee treedt hij solo op. Dit met eigen nummers die hij bijvoorbeeld al ter gehoren bracht op Wantijpop, Frank Fish Festival en Big Rivers. Arjan haalt zijn inspiratie uit artiesten als Bon Iver, The Tallest Man on Earth en Laura Marling.

15:35: Reachel Singh
Reachel Singh, oftewel "zingende nomade" heeft na drie en een half jaar reizen haar carriere als zangeres een nieuwe boost gegeven. Tijdens haar reis heeft ze veel inspiratie opgedaan en in haar muziek vertelt ze haar verhaal, met als rode draad de thema's: liefde en vrijheid. Een jaar geleden is zij terug gekomen naar Nederland en heeft zij veel tijd besteed aan het opnemen van nummers en het leren van nieuwe skills in de studio. Binnenkort is haar werk, inclusief blog te bewonderen op haar website. Haar muziek is geinspireerd door artiesten zoals Katie Melua, Wild Belle & Lana del Rey. Pop met een vleugje mantra. Nummers die na een keer luisteren meegezongen kunnen worden.

16:10: Dio Doejaaren

Dio Doejaaren treedt op met zijn band en met zangeres SRNA.
Hij speelt muziek waar iedereen lekker op kan swingen, van Doe Maar tot Jett Rebel.

De band bestaat nog niet zo lang, maar bestaat wel uit vrienden die elkaar al langer kennen. De band is ontstaan uit twee aparte bands om zo een vol geluid te kunnen creëren. De band bestaat uit Jacco Abspoel, Robin Pot, Serena van Tol, Mia van Wermeskerken en Dio Doejaaren.


16:40: SRNA
SRNA is een startende singer-songwriter met invloeden uit de hedendaagse popmuziek.
Geïnspireerd door artiesten als Julia Michaels, Anne-Marie en Dua Lipa maakt zij zowel covers als eigen werk uniek door haar eigen sound.
Met zo nu en dan een vleugje jazz en country entertaint zij een breed publiek.

17:15: Natalia Magdalena
17:50: T.B. Florusse

T.B. Florusse studeerde in 2015 af aan de Rotterdamse Popacademie. Sinds 2012 is hij actief als toetsenist, vocalist en songwriter bij verschillende bands en formaties en heeft daarnaast drie eigen werken uitgebracht; de EP "Ever Changing Colors" uit 2013, de EP "Smoke and Mirrors" uit 2015 en de langspeler "A Different Man" uit 2016. Momenteel is T.B. Florusse bezig met de voorbereidingen van zijn vierde plaat. Geïnspireerd door singer-songwriters als Tom Waits, Jackson Browne, Billy Joel en Donald Fagen neemt T.B. Florusse je mee door zijn muzikale universum.


18:25: Celeste Liberty
19:00: Francesco Daniël
19:35: Zsuzsanna
20:45: Tim Breur
Geboren en getogen Dordtenaar, na jaren van afwezigheid weer terug in de stad en weer terug in de muziek, ditmaal met uitsluitend Nederlandstalige liedjes. Muzikale voorbeelden zijn Darrell Scott en Mathijs Leeuwis. Met melodieuze zanglijnen en ritmische gitaartokkels is de muziekstijl het best te omschrijven als ‘nederfolk’.

21:20: Nicolas Joan

Als Chris Cornell (Soundgarden/Audioslave) en Matthew Bellamy (Muse) een excentriek broertje zouden hebben, met een enorme megalomanie dan had hij hoogstwaarschijnlijk “Nicolas Joan” geheten. Nicolas Joan is de alter ego van Nico van Heiningen, ontwaakt door de aanhoudende drang tot creëren. stoeiend met de norm en flirtend met electronica. Constant in dialoog met schaduw en licht. Soms rauw & hoekig. Dan weer bezwerend, zonder oog te verliezen voor de song.

8 december 2017 lanceerde Nicolas Joan de langverwachte debuut EP “Something to hide” met een releaseshow in de Popcentrale, Dordrecht.


21:45: Dress 'n Jeans

Entree: gratis | Aanvang: 15:00 uur

Onze tips

We ontvangen graag je feedback over deze pagina of website, laat ons weten wat we kunnen verbeteren!