zoek
Live Rock Karoake Band
vr 21 sep

Live Rock Karoake Band

Zing je favoriete rockhits mee als frontman van een liveband!

  • genre
  • locatie Talent Stage
  • deur open 20:30 uur
gratis entree
share
Live Rock Karoake Band

Ze braken afgelopen Wantijpop al onze Jamtent helemaal af en dat gaan ze deze keer met de Talent Stage van de Popcentrale nog eens proberen: de Live Rock Karaoke Band! 

Ben jij die nieuwe Axl Rose, Mick Jagger, Freddie Mercury, Ann Wilson, Elvis Presley, Kurt Cobain, Robert Plant, Debbie Harry, Jon Bon Jovi, Steven Tyler, Joan Jett, David Lee Roth, Johnny Cash, Amy Lee, Rob Halford, Bon Scott, Michael Jackson of Ronnie James Dio?
Of ben jij zo iemand die na afloop van een concert nog even blijft plakken? En ga je dan bij de DJ je lievelingsliedje aanvragen, om samen met je vrienden (schaamteloos en uit volle borst) je de longen uit het lijf te schreeuwen tot de stekker eruit gaat?
Of heb je altijd al eens willen weten hoe het voelt om als een echte rockster op een podium te staan met een live band, om vervolgens een daverend applaus te mogen ontvangen van een uitzinnig publiek?
Nou, leer alvast even de teksten van je favoriete rock klassiekers uit je hoofd, bestel een paar biertjes (want daarvoor durf je waarschijnlijk niet) en ga dan helemaal los op een nummer van Sabbath of van Priest. Of van The Beatles. Of iets anders. Meld je aan en schraap die keel. Dit wordt jouw tijd om te shinen!

PS Maak je over de teksten niet al te veel zorgen. Die staan met koeienletters op de muur via een beamer, en anders begeleiden presentoren Tom en Mignon je er superprofessioneel doorheen!


Verwacht hits van:
- Rage Against the Machine
- AC/DC
- Motörhead
- JET
and many more...

Onze tips

We ontvangen graag je feedback over deze pagina of website, laat ons weten wat we kunnen verbeteren!