zoek
My Own Army + Lleed
za 29 sep

My Own Army + Lleed

Grunge / Rock / Alternative / Indie

  • genre Grunge / Rock / Alternative / Indie
  • locatie Talent Stage
  • deur open 20:30 uur
gratis entree event
share
My Own Army + Lleed

My Own Army

Op 29 juni 2018 brengt My Own Army haar derde album uit via RVP Records. De productie lag opnieuw in handen van Hans Pieters. 'Misschien wel de beste grungeband van ons land' schreef een recensent eerder... My Own Army doet in ieder geval zijn uiterste best dit waar te maken.

Meer dan een decennium maken de mannen van My Own Army muziek met elkaar en speelden ze in vele zalen in Nederland en België. Wat motiveert ze? Wat inspireert de bandleden? Natuurlijk hun liefde en passie voor muziek. Maar er is meer… Twee EP's en een full-length album hebben ze inmiddels in de portfolio. Stuk voor stuk werken waarbij de band laat zien dat ze de lat steeds hoger durven te leggen. En dat ze blijven experimenteren. Het is duidelijk dat de mannen een stempel willen drukken op het muziekgenre waar ze onderdeel van zijn en waar ze zo van houden.

Vergelijkbaar met bands als A Perfect Circle, Stone Temple Pilots, Queens of the Stone Age, Tool, Soundgarden. 

 

+ support: Lleed

Deze gloednieuwe band komt van de Popschool vandaan en heeft daar de fijne kneepjes van het vak geleerd. Zo speelden ze dit jaar al op ons Popcentrale Podium op Big Rivers en zetten daar een vette rockset neer. En bij deze show verwachten we natuurlijk niks anders dan dat!


+ support: Full Grown Whiskers

Full Grown Whiskers heeft helaas af moeten zeggen, want de band is uit elkaar. Super jammer natuurlijk! We zijn op zoek naar een vervanger. 

Onze tips

We ontvangen graag je feedback over deze pagina of website, laat ons weten wat we kunnen verbeteren!