zoek
Muzikantencafé: Sevenish
do 11 okt

Muzikantencafé: Sevenish

Motown/disco covers!

  • genre Discocovers
  • locatie Talent Stage
  • deur open 20:30 uur
gratis entree event
share
Muzikantencafé: Sevenish

Sevenish is een allround coverband, bestaande uit 7 enthousiaste muzikanten die van elk feestje een echte party kunnen maken.  Of je nu wilt genieten van Motown, Disco, Pop of Reggae, Sevenish biedt het allemaal in haar repertoire. Dus wil je een leuke avond beleven, moet je het feestje vooral in handen van Sevenish geven!


Muzikantencafé biedt de mogelijkheid voor try-out optredens op donderdagavond op het podium van de Talent Stage in het Energiehuis. Deze avond dient meerdere doelen: Beginnende licht- en geluidstechnici kunnen hier ervaring opdoen of zelfs (onder begeleiding) de knoppen leren bedienen. Bands doen hier hun eerste optredens of doen een try-out in een nieuwe bandsamenstelling. Er zijn al vele bands die nu furore maken die hun eerste optreden in het Muzikantencafé deden. Kortom; een speelplaats voor talentontwikkeling binnen de muziekscene van Dordrecht en omsteken!

Het Muzikantencafé vindt plaats tussen 20.00 en 00.00 uur. Publiek is altijd van harte welkom. Heb je interesse om te spelen tijdens Muzikantencafé? Mail dan naar nevyn@popcentrale.nl

Entree: gratis

Onze tips

We ontvangen graag je feedback over deze pagina of website, laat ons weten wat we kunnen verbeteren!