zoek
Bodar Lives! Tour
vr 23 nov

Bodar Lives! Tour

Dordtse pianopop + support van Songman & Vera

  • genre Pianopop
  • locatie Talent Stage
  • deur open 20:30 uur
gratis entree
share
Bodar Lives! Tour

Bodar

Bodar (Dordtenaar Ofke Teekens) is een singer/songwriter die pianopop maakt.

Het trio Bodar & the Bellboys (met Rolf Wink en Geert Teekens) won in 2005 de Kleine Prijs van Dordt en bracht daarna het album Breakfast at Noon uit; een compacte verzameling pianorock-nummers.

Nadat de band stopte, bleef Bodar nummers schrijven en opnemen. In 2016 nam hij samen met broer Geert een nieuw album op: Above the Law. Dit album is te koop via iTunes en o.a. te beluisteren via Spotify. In de luwte schrijft Bodar verder en héél soms treedt hij opeens weer op.  

Luister het album Above the Law hier:


+ support: Maarten 'Songman' Teekens

Maarten Teekens verschijnt tegenwoordig uitsluitend op podia als vertolker van songs uit de hele popgeschiedenis. Bijvoorbeeld met The Wanderers, Sunny Side Up of met Het Kleurfeest. Maar hieraan vooraf ging een lange periode van schrijven en uitvoeren van uitsluitend eigen werk. De band BluefisH voerde hier in vele verschijningsvormen de boventoon.
Vanavond zal Maarten voor het eerst in jaren weer een aantal van die eigen liedjes laten horen. Tijd voor een trip down memory lane!

 

+ support: Vera

Vera Baldé (21) is een Dordtse singer-songwriter. Ze maakt catchy songs die voortkomen uit een combinatie van Indiepop, een warme stem en een hoofd vol gedachten. Met inspiraties als Cat Power, The Strokes, en Sufjan Stevens.


Entree: gratis | Deur open: 20:30 uur | Aanvang: 21:00 uur

Onze tips

We ontvangen graag je feedback over deze pagina of website, laat ons weten wat we kunnen verbeteren!