zoek
SCHICHT
za 08 dec

SCHICHT

Dordts mini-festival met: Bottles Of Love, Dr. Justice & The Smooth Operators en The Artificial

  • prijs € 4.00
  • genre Synthpop
  • locatie Power Stage
  • deur open 20:30 uur
event
share
SCHICHT

Dordrecht is een broedplaats voor artiesten! Met het mini-festival SCHICHT pesenteren Bibelot en Popcentrale daarom samen het beste dat Dordt te bieden heeft. Deze editie staat indiepop centraal:

Bottles Of Love
Debuutalbum ‘Hush’ van de Dordtse popband Bottles Of Love werd vorig jaar lovend ontvangen. De plaat kwam binnen op positie 35 in de Nederlandse Album Top 100 en een drukke festivalzomer volgde. Na een succesvolle tour met Call It Off dook de band onlangs weer de studio in. Verwacht deze avond nieuwe, vrolijke hyperpop liedjes!

Dr. Justice & The Smooth Operators
De Dordtse Dr. Justice reisde de wereld rond om vervolgens de beste talenten te verzamelen. Dit all-star dreamteam brengt de electrofunk van de instagram-generatie. De muziek? Stoer, stompend en stotend, maar tegelijk ook funky, sexy en flowend. Het resultaat is 80’s discofunk met een frisse sound.

The Artificial
Welke Dordtse indiepop band speelde in Paradiso, op festivals door heel nederland en tourde met Darwin Deez en As Elephants Are? The Artificial natuurlijk! De mix van strakke gitaren en knallende synthesizers zorgt voor extreem dansbare, zonovergoten muziek.

+ DJ: Slumber
Slumber, a.k.a. Kenny van Veen, is in Dordt inmiddels een welbekende DJ die menig afterparty de naam eer heeft gegeven. Met zijn brede muziekkennis draait hij de best matchende tracks, van R&B tot house tot een vleugje partyrock: precies wat we willen horen.


Entree: € 4,- | Deur open: 20:30 uur | Aanvang: 21:00 uur

Onze tips

We ontvangen graag je feedback over deze pagina of website, laat ons weten wat we kunnen verbeteren!