zoek
Club 3voor12 Dordrecht
vr 08 mrt

Club 3voor12 Dordrecht

Met o.a. Het Gezelschap en Here Today

  • genre Festival
  • locatie Popcentrale & Brandstof
  • deur open 20:30 uur
gratis entree event
share
Club 3voor12 Dordrecht
Tijdens Club 3voor12 Dordrecht plugt 3voor12 Dordrecht artiesten die je gehoord moét hebben. De line-up bestaat uit veelbelovend talent, artiesten uit het lokale circuit en een dik nachtprogramma: Het Gezelschap, HERE TODAY, Rempejek, High Soundsystem, Turntable for Two en Roel Kant. De avond begint met een muzikantenborrel, gevolgd door live muziek tussen 21:00 uur en 00:00 uur. Aansluitend start het nachtprogramma in het café van Bibelot: Brandstof. Avondvullend programma met inhoud!

20:00 - 21:00 uur: Muzikantenborrel in Brandstof:
Ben jij actief als muzikant of wil je meer weten over de (Dordtse) muziekscene? Schuif dan aan bij de muzikantenborrel! Diverse muzikanten en leden van 3voor12 bespreken hier actuele thema's binnen het muzikale landschap.

21:00 - 00:00 uur: Live muziek in de Popcentrale:
Het Gezelschap bestaat uit Jordy Dijkshoorn (De Likt), Diggy Rast (Brandwerk) en Nachtburgemeester Juno (Nachtburgermeester van Dordrecht). Onlangs verzorgde dit bizare trio nog support voor Hausmagger in Bibelot. Wie de muzikanten van dit trio kent, weet dat dit een energieke bende wordt!

Deon van Ooijen, a.k.a. Deon Custom, is een Dordtse producer en DJ en heeft miljoenen streams en een San Holo-remix op zijn naam staan. Deze Dordtenaar is groter dan je misschien zou verwachten en we zijn blij om hem te ontvangen op Club 3voor12 Dordrecht!
 
HERE TODAY brengt garagerock/punk met invloeden van Fidlar, The Libertines en The Subways. Verwacht een krachtige, afwisselende live show vol onverwachte wendingen.

Rempejek uit Rotterdam geeft folk een modern geluid. Soms licht en spottend, soms zwaar en weemoedig, maar altijd met het doel gemoedelijkheid en saamhorigheid te brengen.

00:00 - 04:00 uur: Nachtprogramma in Brandstof:
High Soundsystem is een dj/producer duo. Centraal staan genres house, tech-house en techno, maar ook invloeden van hiphop, latin, dance, trance en rock hoorbaar in de muziek. Voor de liefhebber van Kerri Chandler, The Martinez Brothers, The Black Madonna, Jamie Jones, Phil Weeks, KiNK, Sidney Charles en Seb Zito.

Turntable For Two is hét techhouse duo van Dordrecht. De muzikanten ontmoetten elkaar in 2012 achter de decks in Bibelot en besloten de turntables te delen om hun techhouse sound verder te profileren.

Roel Kant is muziekliefhebber, -verzamelaar en lokaal dj talent. Verwacht een 90's sound, groovy disco en Miami vice-achtige italo.

Club 3voor12 Dordrecht is een samenwerking tussen 3voor12 Dordrecht, Bibelot Poppodium, Popcentrale en High Soundsystem.

Entree: gratis | Deur open: 20:00 uur | Aanvang: 20:00 uur

Onze tips

We ontvangen graag je feedback over deze pagina of website, laat ons weten wat we kunnen verbeteren!