zoek
Jouw Band, Mijn Band: Kickoff
za 16 mrt

Jouw Band, Mijn Band: Kickoff

Kickoff seizoen 3: Festival de Uitdaging

  • genre Muzikantenhussel
  • locatie Popcentrale
  • deur open 12:30 uur
gratis entree event
share
Jouw Band, Mijn Band: Kickoff
Dit is de kickoff van het muzikantenhusselproject Jouw Band, Mijn Band. Je kunt je tot vrijdagmiddag 14:00 uur nog inschrijven. 
Op de kickoff wordt de indeling van de bands bekendgemaakt en wordt er gestart met schrijven en repeteren in de oefenruimtes van de Popcentrale. 

Dit jaar mee doen? Zet deze 3 data in je agenda en schrijf je in:
  • Zaterdagmiddag 16 maart: START en indeling Jouw Band, Mijn Band-traject - locatie Popcentrale
  • Vrijdagavond 19 april FINALE Jouw Band, Mijn Band - locatie Popcentrale
  • Vrijdagavond 24 mei: Festival De Uitdaging - locatie Bibelot Power Stage
Wat is Jouw Band, Mijn Band? 

In de stijl van Jouw Vrouw, Mijn Vrouw organiseert de Popcentrale Jouw Band, Mijn Band!
Dit jaar is het project uitgebreid, gekoppeld aan het festival De Uitdaging ter ere van het 400-jarige bestaan van de Dordtse Synode!

In de RTL4 hitserie Jouw Vrouw, Mijn Vrouw zie je de gekste combinaties ontstaan, zoals een hippie met een gangster, en een tokkie met een kakker. De combinaties bij Jouw Band, Mijn Band zijn net zo bijzonder! Op dit evenement ga je vreemd met bandleden van andere bands! Aan het einde van de dag presenteer je het product van de oefensessie met je Jouw Band, Mijn Band-band!


Gratis repeteren
Op zaterdagmiddag worden de deelnemers uitgenodigd in de Popcentrale. Dan worden de muzikanten bij elkaar ingedeeld en weet je bij wie je in de band zit. Daarna is er ruimte om alvast te beginnen aan je liveset in de oefenruimtes van de Popcentrale (kijk hier voor meer info over de oefenruimtes). Na deze middag mogen de deelnemende bands toewerkend naar de finale op 24 mei ook nog gratis repeteren in de daluren (10:00 tot 16:00 uur). Mail hiervoor naar info@popcentrale.nl of bel 088-888 5350. 

Maar er is meer... 
Er zal een jury aanwezig zijn die de beste band uitkiest, deze formatie mag een set van 30 minuten spelen op het Popcentrale podium van Big Rivers Festival 2018 en speelt op het festival De Uitdaging in Bibelot, 24 mei!

Eerdere edities zijn gewonnen door de nieuwe formaties Godfader Freddo, met o.a. rapper Oussi-B, en Nicky en de Donnie$, de een geweldige combinatie van drumcomputerspecialist en gitarist van Lars de Wit (Dead Company), Diepfrieskip-bassist Aaron Kippers en funkgitarist Stephan van Helden (OMG coverband Dordrecht). 

Zit jij in een band of ben je muzikant die opzoek is naar een leuk project? Meld je dan hier aan:Onze tips

We ontvangen graag je feedback over deze pagina of website, laat ons weten wat we kunnen verbeteren!