zoek
Bijdehand: Zoe-Jadha en Damian Twilt
vr 29 mrt

Bijdehand: Zoe-Jadha en Damian Twilt

Nieuw urban tienerfeest!

  • prijs € 7.00
  • genre Hiphop
  • locatie Popcentrale
  • deur open 20:30 uur
kaartje(s) bestellen event
share
Bijdehand: Zoe-Jadha en Damian Twilt

Bijdehand is een nieuw urban tienerfeest.

De line-up van de eerste editie:

ZOE-JADHA
@zoejadhaofficial

Zoë-Jadha is 17 jaar, geboren in Almere en heeft roots liggen in Suriname en Nederland. Op jonge leeftijd raakte Zoë in contact met muziek via de kerk van haar opa en oma, waar zij zong in het koor. “Op mijn 9e begon ik met het luisteren naar rapmuziek. Ik luisterde naar van alles, maar Nicki Minaj had mijn hart gestolen. Ik moest alles van haar weten en perfect kunnen meezingen met haar nummers. Zij heeft mij inspiratie gegeven om te werken aan mijn eigen muziek”.

Met haar debuutsingle ‘Coach Je Vriendin’ wilt Zoë-Jadha de mensen oproepen om elkaar te behoeden van hun fouten. “Je hoort als vriendin een ander te kunnen zeggen wat ze fout doen. Of het nou om niet-matchende kleding gaat of over verkeerde uitspraken. Je hebt liever dat een dierbare je corrigeert dan iemand die je niet kent".DAMIAN TWILT
@damiantwiltmusic

Damian Twilt begon al op zijn 12e met DJ-en en heeft inmiddels al gestaan op talloze festivals en in podia als Villa Thalia in Rotterdam, Paard in Den Haag en Bibelot in Dordt. 
Zijn laatste single “Sin Compromiso” werd gereleased op PM Records, heeft al meer dan 500.000 Spotify streams heeft de support van o.a. Nicky Romero, The boy next door, Justin Mylo & meer. 

2019 is almost here... He’s just getting started!DJ CIPHER
@djcipher

DJ STIMULUS
@stimulus1998

DJ WESTED
@wested_official

 
Entree: € 7,- v.v.k. | € 10,- d.v.k. | Aanvang: 20:30 uur

Onze tips

We ontvangen graag je feedback over deze pagina of website, laat ons weten wat we kunnen verbeteren!