zoek
Pinpop: Johnny Cashless, Sleepertown, Oussi-B en DJ Scanny
za 06 apr

Pinpop: Johnny Cashless, Sleepertown, Oussi-B en DJ Scanny

Festival omdat wij stoppen met contant geld!

  • genre Festival
  • locatie Popcentrale
  • deur open 20:30 uur
gratis entree event
share
Pinpop: Johnny Cashless, Sleepertown, Oussi-B en DJ Scanny

De Popcentrale gaat cashless! Dat betekent dat je vanaf 6 april alleen nog maar met je pinpas kunt betalen. De Popcentrale zou de Popcentrale niet zijn als we dat niet zouden vieren met een festivalletje, dus daarom: Pinpop!
Dit is de line-up:

Johnny Cashless
Johnny Cashless is meer dan alleen een woordgrap. Dit is Maarten Teekens die Johnny Cash doet en dat doet hij goed! Je kunt hem kennen als Songman, van de Elvis-tributeband The Wanderers of de Prince-tributeband The Beautiful Ones. Deze zanger weet hoe hij een tribute brengt en we zijn blij dat hij ons cashlessmoment komt inleiden. 

Sleepertown
De vierkoppige Dordtse/Rotterdamse band Sleepertown maakt dromerige post-hardcore en staat garant voor een avond vol wegzweven en neerstorten. We hebben hen al vaker mogen ontvangen op het Popcentrale podium en dit jaar werden ze zelfs genomineerd voor ´Beste Nieuwkomer´ op het Dordts Popgala.
Voor fans van Deftones, Steak Number Eight en Hum. Bestaande uit (ex-) leden van o.a. Death Letters, WELLS, My Worst Case Scenario en The Great Hurricane Escape hebben deze heren al honderden shows op hun naam staan.

Oussi-B
Toen we aan Oussi vroegen of hij ook nummers over geld had kwam de reactie: 'Ja, alleen maar!'.
Logisch dus dat hij erbij is op Pinpop. Deze Dordtse rapper sleepte dit jaar een nominatie voor Beste Nieuwkomer op het Popgala binnen. De verwachtingen liggen hoog!

+ DJ Scanny
Kenny van Veen is een veelzijdig man: beheerder in de Popcentrale, acteur, muzikant en vooral DJ. Voor deze gelegenheid verandert hij zijn artiestennaam van DJ Slumber naar DJ Scanny. 
Zo gepiept!
Verwacht de fijnste hitjes, lekkere R&B, stampende hiphop aangevuld met de goeie alternatieve rockhits. Van alles wat.

+ Hosted by: Norma G
Onze medewerker financiële administratie komt persoonlijk de avond hosten. En dan heb je misschien een saaie ouwe taart in gedachten, maar niets is minder waar. Norma G is in tha house!

Entree: gratis (pinnen mag) | Deur open: 20:30 uur | Aanvang: 21:00 uur

Kijk voor meer info over de overgang naar cashless op www.popcentrale.nl/cashless

Onze tips

We ontvangen graag je feedback over deze pagina of website, laat ons weten wat we kunnen verbeteren!