zoek
share

Route en parkeren

Adres
Noordendijk 148
3311 RR Dordrecht

De Popcentrale bevindt zich in de kelder van het Energiehuis. Het Energiehuis heeft twee ingangen. Eén ingang bevindt zich aan de zijde van het Energiehuisplein, waar ook het parkeerterrein te vinden is. De andere ingang is aan de kant van de Biesboschstraat (aan de kant van de molen).

Parkeren
Vanaf de Biesboschstraat is het parkeerterrein Energiehuis niet bereikbaar voor het gemotoriseerd verkeer. Ons parkeerterrein en parkeergarage liggen achter het Energiehuis aan de kant van het water/de Wantij. Volg de borden P Energiehuis.

Parkeren in de parkeergarage Energiehuis kost € 1,30 per uur (na 18:00 uur maximaal €3,00). Parkeren op de parkeerplaatsen rondom het Energiehuis kost € 1,50 per uur.

Openbaar vervoer
Vanaf het station Dordrecht Centraal is het ongeveer 15 minuten lopen naar het Energiehuis.

- Stadsbussen 3, 4, 5 & 15 stoppen bij de Oranjelaan. (3 minuten lopen naar Energiehuis)
- Stadsbus 10 stopt bij het Energiehuis

Route auto

Verwijzing Auto vanaf A15 op de N3 komend bij Papendrecht (Randweg)
Op de N3 na de Merwedebrug eerste afslag nemen, "Dordrecht Centrum". Onder aan de afslag bij de verkeerlichten linksaf, dit is de Merwedestraat. Alsmaar rechtdoor rijden. De weg maakt een flauwe bocht naar links en gaat met een brug over het Wantij. De weg heet na de brug Oranjelaan. Bij de tweede verkeerlichten na de brug rechtsaf, dit is de Noordendijk. Hier staat ook op de borden P+R Energiehuis aangegeven. Eerste weg rechts en u komt op het parkeerterrein Energiehuis.

Verwijzing auto vanaf de A16 vanuit de richting Rotterdam
Neem de rechtertunnelbuis van de Drechttunnel. Afslag 21 "Dordrecht Centrum". Bij de verkeerlichten rechtsaf richting Centrum. U komt op de Laan der Verenigde Naties. Na drie verkeerlichten (1 km) gaat u onder het spoor door. Direct na dit spoorviaduct bij het (vierde) verkeerlicht rechtsaf. U vervolgt de weg 1,4 km langs het spoor, het Station en het busstation. Bij de rotonde de tweede afslag nemen, de Toulonselaan in (niet meer parallel langs het spoor). Na 400m bij de verkeerlichten rechts af en direct weer linksaf. Dit is de Oranjelaan. Bij de tweede verkeerlichten (na 600m) linksaf. Dit is de Noordendijk. Hier staat ook op de borden P+R Energiehuis aangegeven. Eerste weg rechts en u komt op het parkeerterrein Energiehuis.

Verwijzing auto vanaf A16 vanuit de richting Breda/Roosendaal
Op de A16, afslag 21 Dordrecht Centrum nemen. Bij de verkeerlichten onder aan de afrit lniksaf richting Centrum. U komt nu op de Laan der Verenigde Naties. Na vier verkeerslichten (1,7 km) gaat u onder het spoor door. Direct na dit spoorviaduct bij het (vijfde) verkeerlicht rechtsaf. Zie verder route beschrijving vanuit Rotterdam (langs het station).

Onze tips

We ontvangen graag je feedback over deze pagina of website, laat ons weten wat we kunnen verbeteren!