Charades + Windup Space + Salmon on a Leash

Sat

8 Apr

2023

Je kent ze misschien nog van een paar jaar geleden: de winnaars van de Grote Prijs van Dordt 2019, Charades! Nu terug in Popcentrale met twee toffe supports.

TIJD:

20:30

LOCATIE:
Popcentrale

Charades
HARD, melodieus, uitdagend. Charades brengt met hun brutale sound en dynamische liedjes de 90’s naar de moderne tijd. In 2019 won de band de Grote Prijs van Dordt, om vervolgens de podia van Charge, Wantijpop en Bibelot af te gaan. Dit jaar bracht de band haar debuutplaat uit met lovende recensies in onder andere de OOR en Rockportaal. Nu is de band terug in Dordrecht; wees bereid en dompel jezelf onder in de muziek van Charades.

Windup Space
Windup Space staat bekend om hun melodische alternatieve gitaarrock en hun oprechte, emotioneel geladen songs. Strakke producties, sterke zanglijnen en bakken vol energie, maar de openhartigheid waarmee de band persoonlijke thema’s als eenzaamheid en mentale gezondheid behandelt is wat deze jongens pas echt bijzonder maakt. De band opende eerder voor het Britse Gender Roles en het Nederlandse Beachdog, speelde op festivals als Misty Fields en Breda Barst, en schopte het tot de selectie van de Popronde 2020.

Salmon on a Leash
Salmon On a Leash, playing against the stream. De nieuwe rockband van Dordrecht die klaar is om elke show weer iedereen los te laten gaan. Scheurende gitaren en heerlijke solo’s onder begeleiding van de stevigste groove en pocket die je gaat meemaken. En dat terwijl je mee schreeuwt met de beste frontman in het gebied. Met z’n vieren hebben ze energie die je nog nooit heb gezien. Daan, Mauro, Stijn en Liam laten je dansen en schreeuwen als nooit tevoren.

Tickets: €5,-

OOK INTERESSANT

February 5, 2023

Alles Mag Jam

March 19, 2023

Paulus & The Monkita's

March 25, 2023

Basement Flows: Hiphop Open Mic

Oefenruimte O