De Gijsjaradijsja Band

Fri

21 Apr

2023

Paint, Windows Moviemaker en.. popmuziek? Dat kan maar één ding betekenen..

TIJD:

20:30

LOCATIE:
Popcentrale

⚡ De Gijsjaradijsja Band

De Gijsjaradijsja Band speelt hysterische pop. Dat wil zeggen Nederlandstalige teksten vol existentiële en maatschappelijke thema’s op deuntjes met electro en punk smaken, gebracht op een hoog tempo met een overdaad aan informatie. De band is gevormd rondom Gijsjaradijsja, die vroeger enorme internethits scoorde met zijn slecht getekende Pokemon parodieën. Tegenwoordig brengt hij ook veel muziek uit op zijn kanaal, zoals het solo album ‘Coronaliedjes’. Op basis van dit materiaal ontstond het idee voor De Gijsjaradijsja Band.

Gijsjaradijsja heeft een serieus blik muzikanten open getrokken met veteranen uit bands als Scotch, Dr. Justice & The Smooth Operators, The Skaggers, Waardeloos, Switch Bones, Cooper, Bazzookas en BluefisH. Deze bonte formatie bestaat uit drums, bas, gitaar, samples, synthesizers, saxofoon en accordeon. Het ontstaan en de ontwikkeling van De Gijsjaradijsja Band is live te volgen in De Gijsjaradijsja De Bandvlog op YouTube. De eerste shows worden gespeeld vanaf februari 2023.

⚡ Rauwkost

Soms moet je het leven (en jezelf) niet té serieus nemen. Dat is het levensmotto van de Westlandse band Rauwkost. Dit Nederlandstalige-rock trio valt met energieke muziek en rake teksten, rauw op je dak. Hierbij laten ze zich inspireren door bands als Hangyouth, de Dijk, Doe Maar en The Scene. Met teksten als ‘Geen eigen huis, geen plek onder de zon.’ en ‘Waarom is die troep zo duur, voor een paar kilometer per uur?’ kan iedereen gegarandeerd meezingen en een gezonde dosis frustratie afreageren. Rauwkost wordt in augustus 2022 opgericht en bestaat uit: bassist en zanger Karel van der Eijk, drummer Vincent Groen en gitarist Micha Koster. Deze mannen hebben al een bak ervaring en spelen/speelden o.a. in Callkoen, Tommy Brown, Pat Smith en The 16A. Volg de band op insta voor meer informatie over optredens en kijk op Soundcloud als je wil weten wat je te wachten staat live.

Tickets: €7,-

OOK INTERESSANT

February 5, 2023

Alles Mag Jam

March 19, 2023

Paulus & The Monkita's

March 25, 2023

Basement Flows: Hiphop Open Mic

Oefenruimte O