Grote Prijs van Dordt 2023 // Halve Finale

Sat

16 Dec

2023

De Grote Prijs van Dordt is een duw in de rug van ambitieuze artiesten. Popcentrale als centrum van de lokale popscene biedt hierbij ondersteuning aan de artiesten door middel van aansluitende prijzenpakketten, samenwerkingen met belangrijke partijen in de stad en het bieden van een podium. Dé talentenjacht van Drechtsteden voor iedereen die de strijd durft aan te gaan!

TIJD:

20:30

LOCATIE:
Popcentrale

De bands die vanavond strijden zijn:

OFF THE FLOOR

Deze lokale funkband begint naam te maken in de Dordtse scene. Eerder dit jaar stond de band op het podium op Wantijpop en in de Biesboschhallen tijdens het indoor festival 'de Werf'. De band speelt toegankeliljke muziek met invloeden uit pop, rock, funk en theatermuziek. Reken er maar op dat met deze groove ook jouw voetjes van de vloer gaan vanavond!

AFTER ELMER

After Elmer sleutelt al vier jaar met succes aan hun frisse interpretatie van het punk-genre: de verslavende hooks van de zeroes poppunk? Yes please! Onderbroekenlol en liedjes over gebroken tienerharten? Not so much. De band haalt energie uit slimme teksten over het bijbenen van de wereld om hen heen en levert ze af in snoeiharde songs.

ZOEKHETUITMAN

Zoekhetuitman is een recht-toe-recht-aan punkgroep. Ze spelen strakke nummers met uiteenlopende teksten. bijvoorbeeld over hun aversie tegen studeren en dingen die in de fik moeten vliegen. Ze zetten een energieke en lompe show neer waar je met een piep in je oren weer van vertrekt.

APOLLO'S FORTRESS

Deze Rotterdamse band zag het levenslicht in de zomer van 2022, maar brachten in maart 2023 hun debuutsingle 'To Irritate' uit en zijn nu al klaar voor de podia. Ze spelen toegankelijke pop/rock met toegankelijke teksten over het dagelijks leven. De band weet hiermee een goede mix te creëren tussen krachtige gitaren. strakke drumpartijen en punchy baslijnen.

Gratis entree!

OOK INTERESSANT

December 22, 2023

Winter Solstice Metal Night: Memorial, Ashes of Silence en Arche

December 23, 2023

Grote Prijs van Dordt 2023 // Finale

January 7, 2024

Alles Mag Jam

Oefenruimte O