Lloyd's Reggae Night Party Jam

Sat

14 Jan

2023

TIJD:

20:30

LOCATIE:
Popcentrale

Je kent 'm van onze golden Reggae Jam elke maand.. Lloyd! En dit keer is het tijd voor een feestje!

Op zaterdag 14 januari is het namelijk tijd voor Lloyd's Reggae Night Party Jam! Met twee bands, een DJ en een afsluitende jam wordt deze avond naar een hoger level getild!

Line-up:

DJ KC
Voor de lekkerste tunes!

⚡ Zappostar & Missrah
Carlo Jones Jr., het neefje van Carlo Jones, is zanger, entertainer, tekstschrijver en frontman van diverse soul, funk- en reggaebands vanaf begin jaren '80. Ook wel bekend als Zappostar, werpt hij zich sinds 2009 op als organisator van reggae-sessies en fungeert hij ook als bandcoach.

Vocaliste Missrah (Anuradha Triloki) komt uit een muzikale familie en is vanaf haar 15e bezig met bands en muzikanten. Ze houdt zich vooral bezig met funk, soul, Zuid-Amerikaanse songs, house en jungle. Ze leert reggaemuziek kennen door bands als Aswad, Bob Marley, Maxi Priest, Cocoa Tea, Third World an de Nederlandse reggae/dancehall band ''Super and the All Stars''. Missrah zingt in diverse bands als Colourfull Concept, Poor Man Friend, One Unity, Zappodro en Different Culture. In 2006 begint ze haar eigen band, Blended Culture, waar ze zich met diverse stijlen bezig kan houden - haar hart ligt in de reggae-scene!

⚡ Nine Miles
Nine Miles, een reggaeformatie uit Rotterdam en omstreken is in 2021 opgericht. Afgelopen zomer zijn ervaren en beginnende muzikanten met een grote liefde voor de muziek van o.a. Bob Marley een coverband begonnen: Lloyd op zang en gitaar, Hans op zang en percussie, Vinod op de toetsen, Leo op de gitaar, Bryan op de bas en Ron op de drums. Er zijn zelfs backings: Lia en Claudia maken het geheel af in de stijl van Bob met zijn I Threes. Onder het motto ''Music is an international language and has the power to bring people together'' brengen zij een aantal Marley-klassieker ten gehore.

⚡ Jamming Time!
Want wat is een Party Jam zonder jammen? 

Gratis!

OOK INTERESSANT

December 2, 2022

Prins S. en de Geit [UITVERKOCHT]

December 3, 2022

Grote Prijs van Dordt 2022 // Halve Finale

December 4, 2022

Alles Mag Jam

Oefenruimte O