RAVEKICK - All-In Happy Hardcore Night - w/ special guest Kutski

Sat

27 Aug

2022

TIJD:

20:30

LOCATIE:
Popcentrale

RAVEKICK is terug van weggeweest! En Team Ravekick heeft een zieke line-up voor alle happy hardcore fans in petto ⚡

LINE-UP:

⚡ DJ Electro

⚡ Maxpain

Triplestar
Leandro speelt synthesizer zolang hij zich kan herinneren. Hij realiseerdeal snel dat zijn hart lag bij vrolijke, snelle muziek. Geobsedeerd door oude happy hardcore uit de jaren 90 wilde hij zijn eigen muziek gaan maken. Na vele dagen, weken, maanden achter zijn instrumenten doorgebracht te hebben, werd de drang om mensen te entertainen sterker en sterker. In 2015 vond zijn eerste officiële optreden plaats in Spokane, Washington USA. Het verzamelen van een menigte van mensen die zeggen: "Ik heb nog nooit zo hard gedanst in mijn leven" tot "This guy keeps you waiting, but once you see him play you’ll be blown away". Na vele jaren van raven, samples verzamelen en het vormen van zijn artistieke visie, was Triplestar klaar om door de ether te knallen. Nu, als eigenaar van Ravekick, 6 albums verder en een goed gevulde discografie, ziet de toekomst er rooskleurig uit, vol energie en met het enthousiasme om 1000 mensen tegelijk te laten lachen!

⚡ Daniel Seven
Daniel Seven is een UK / Happy Hardcore en Hard Dance artiest afkomstig uit Italië. Vanaf 2011 werd zijn eerste track uitgebracht op de veelgeprezen compilatie "Hardcore Underground 5". Sindsdien heeft hij wereldwijd vele tracks en remixes bijgedragen. Zijn debuut artist album "Electronic Happy Dreamer", uitgebracht in 2017 met een lancering tour datum in Japan, definieerde zijn artistieke identiteit, vrij van elke vorm van verplichting of artistieke beperking. Hij heeft ook soundtracks gemaakt voor videogame bedrijven zoals CAPCOM en TAITO. Recente optredens over de hele wereld hebben zijn kunsten verder versterkt, waardoor hij klaar is voor wereldwijde tours en optredens. In 2018 richtte hij zijn eigen label en collectief op: HPTG Music, samen met een team van nieuwe hardcore artiesten van over de hele wereld. Daarbij lanceerde hij Ravekick, hun eigen reeks happy hardcore en eurodance compilaties. In het jaar 2022, na zijn eerste gastoptreden op de Keeping The Rave Alive podcast, werd zijn muziek getekend op belangrijke Hard Dance platenlabels zoals Keeping The Rave Alive en 24/7 Hardcore. Met Top 10-releases op Beatport Hard Dance charts en tienduizenden plays op Spotify kreeg hij steun van artiesten zoals Fracus & Darwin, Sharkey, Kutski, Al Storm, Sc@r. In datzelfde jaar werd hij ook resident DJ bij de Bonkers Beats radioshow op Beat 106 Scotland.

Alaguan (DE)

Kutski (UK)
Het is erg zeldzaam in deze tijd om pioniers te vinden die dag in dag uit hard werken om constant de grenzen van hardere muziek te verleggen. De ware redder van de rave en meester van de hardere stijlen, Kutski past precies in deze titel en is zonder twijfel het meest opwindende crossover talent dat de afgelopen tien jaar uit de UK is gekomen!

Met zijn beruchte technische bekwaamheid en ongelooflijke muzikale veelzijdigheid is het niet moeilijk te zien waarom hij de tag 'The People's Favourite' verdiend heeft, verkozen werd tot UK's No.1 Hard Dance DJ in de DJ Mag Top 100 DJs poll en prijzen in de wacht sleepte voor 'Best UK Hard DJ' voor 3 jaar op rij in de Hard Dance Awards alsook beste Hard Dance DJ en podcast/radioshow in de Hardcore Heaven Awards.

Kutski's ongelooflijke diversiteit en enorme vraag bij fans heeft hem op elk groot festival wereldwijd zien spelen inclusief Tomorrowland, Creamfields, Mysteryland, Electric Daisy Carnival, ULTRA, Defqon.1, Dominator, Q Base, The Qontinent, Dance Valley, Coloursfest & Hard Island. Internationaal blijft Kutski nieuwe gebieden domineren in opkomende markten zoals Noord-Amerika & Azië en bouwt het een sterkere fanbase op door jaar na jaar te touren door Australië, USA, Canada, Japan, Zuid-Afrika, Maleisië, Indonesië, Scandinavië, Polen, Oostenrijk, Nederland & Duitsland!

Tickets: €10,-

OOK INTERESSANT

July 22, 2022

Trästockfestivalen

September 3, 2022

Dubface Anniversary

September 10, 2022

Voorstraat Noord Festival '22

Oefenruimte O