The Great Hurricane Escape (NL) + As We Go (DE) + Bayline (NL)

Sat

10 Dec

2022

TIJD:

20:30

LOCATIE:
Popcentrale

THE GREAT HURRICANE ESCAPE IN POPCENTRALE!

⚡ The Great Hurricane Escape (NL)
The Great Hurricane Escape blies in 2018 het publiek van de Band Boost zó hard omver, dat ze dubbel in de prijzen vielen: ze wonnen zowel de eerste prijs van de vakjury als de eerste prijs van het publiek.

De oude bekenden van Popcentrale zijn een Dordtse southern-punk band, bekend voor hun vieze gitaar riffs en intense live show.

Naast de winst van de Band Boost 2018, werden ze ook genomineerd voor het Dordts Popgala en geselecteerd voor Popronde 2021. Kort gezegd zijn ze klaar om weer een verpletterende show te spelen!

⚡ As We Go (DE)
As We Go is een Duitse punkrock band ontstaan in Keulen! Geïnspireerd door goede muziek, maar door nog betere vrienden, brengen Björn, Maurice, Thomas, Andrew en Thomas jarenlange bandervaring, honderden live-shows en een groot enthousiasme met zich mee. En dat is te horen in iédere seconde van hun spel.

⚡ Bayline (NL)
Bayline is een gloednieuwe punkrock band, ontstaan in de tijd waarin eigenlijk alles stilstond. Het vijftal besloot een band te starten en wat nummers te schrijven. Hun catchy, melodische rauwe punkrock is de perfecte uitlaatklep om deze nieuwe fase in hun bestaan te vieren.

Deuren open: 20.30
Tickets: €5,70

Tickets: €5,70

OOK INTERESSANT

December 2, 2022

Prins S. en de Geit [UITVERKOCHT]

December 3, 2022

Grote Prijs van Dordt 2022 // Halve Finale

December 4, 2022

Alles Mag Jam

Oefenruimte O